Benzina ngrin, apo jo?

Vetëm teorikisht. Në rast se temperatura bie nën -45 gradë, do të ndryshojë gjendjen agregate. Duke qenë se kjo situatë është joreale në zonën tonë, rreziku shumë më i madh janë temperaturat e larta kur benzina fillon të avullojë dhe krijon një përzierje shumë të rrezikshme dhe të ndezshme me ajrin.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.