Deri në çfarë temperature duhet të përballojë antifrizi?

Prodhuesit e makinave listojnë specifika të ndryshme. Disa standarde të përgjithshme thonë se duhet të përballojë deri në -25 gradë. Megjithatë duhet pasur parasysh se antifrizi shërben jo vetëm për mbrojtjen e radiatorit nga temperaturat e ulëta por edhe nga korrozioni, si dhe rrit temperaturën e vlimit, ndaj duhet të kontrollohet të paktën dy herë në vit.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.