Çfarë më duhen nga pajisjet dhe ndihmat dimërore që nuk janë të përcaktuara me ligj?

Përveç rrobës, krueses së akullit dhe fshesës, të cilat praktikisht merren si të mirëqenë, ju këshillojmë të blini një shkrirës të dritareve. Është një lëng në një spërkatës ose shishe plastike me një spërkatës. Përveç lëngjeve, nëse vozitni në zona të mbuluara me borë për një kohë të gjatë, sigurohuni që të blini një lopatë. Gjithashtu, në dimër rekomandohen rrogoza gome në çdo rast, në vend të rrogove prej pëlhure dhe mendojmë se është e panevojshme të flasim për lëngun e dimrit për larjen e dritareve.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.