Çfarë problemesh mund të kenë pronarët e makinave me gaz të lëngshëm (LPG) në dimër?

Në temperatura të ulëta, një motor që përdor LPG ka probleme me fillimin. Kjo është arsyeja pse fillimisht duhet të fillohet me benzinë, dhe vetëm më vonë, kur të arrijë temperaturën e funksionimit, të kaloni në gaz. Me pajisjet moderne të LPG-së, kjo ndodh automatikisht.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.