Në çfarë temperature ngrin karburanti dizel?

Sipas standardit që duhet të respektohet nga prodhuesit në vendin tonë, karburanti dizel D2 ngrin në të paktën -15, dhe Eurodieseli në -20. Në praktikë, doli se këto vlera janë diku rreth -10 dhe -15 gradë.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.