Pse makina ime është e ngadaltë për të arritur temperaturën e punës?

Njësitë moderne të naftës janë shumë ekonomike dhe efikase në energji, e keqja, nëse mund ta quajmë kështu, është se nuk e harxhojnë karburantin e tepërt duke e kthyer atë në nxehtësi. Për këtë arsye është më e vështirë për ta të arrijnë temperaturën e punës. Kjo është arsyeja pse disa prodhues, përveç motorëve me naftë me efikasitet të karburantit, ofrojnë si tarifë shtesë edhe një ngrohës shtesë për pjesën e brendshme. Nga ana tjetër, problemi mund të jetë edhe në një termostat me defekt, i cili kur nuk funksionon mirë, nuk mbyll qarkullimin e lëngut në radiator, kështu që motorit i duhet një përjetësi për të arritur temperaturën e punës.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.