U befasova nga ngrica sot në mëngjes dhe nuk kisha një kruese akulli.

Mund të përdorni një nga kartat plastike që ndoshta keni me vete (pagesë, kredi, besnikëri, kartë identiteti, etj.). Vini re se karta nuk do të jetë në gjendje të zëvendësojë kruesen e akullit, prandaj përdorni atë vetëm si mjetin e fundit dhe kur shtresa e akullit është e hollë për të shmangur dëmtimin e saj. Ju këshillojmë që menjëherë pas kësaj ndërhyrje të shkoni në pikën më të afërt të karburantit ose në dyqanin e pjesëve të automjeteve, ku do të blini pajisjet e nevojshme dimërore.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.