Unë kam një konvertues katalitik. Pse del tym i bardhë nga gazi im në temperatura të ulëta?

Megjithëse tymi i trashë dhe i bardhë zakonisht nënkupton një problem serioz në motor, megjithatë, në temperatura të ulëta nuk shkaktohet nga një mosfunksionim, por nga lagështia e kondensuar në sistemin e shkarkimit.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.