Vendosja e standardeve të reja.

Tucsoni krejtësisht i ri vendos standarde të reja në segmentin e SUV-it kompakt me gamën e vet mbresëlënëse të teknologjisë më moderne inteligjente. Gëzoni në ndërlidhjen më të fundit, me funksionet më të mira të sigurisë të klasit dhe sistemet e ndihmës më të përparuar ndaj shoferit si edhe në ofertën më të mirë të elektrifikimit të strukturave motorike në segment. 

Vendosja e standardeve të reja.

Përshtatshmëria

Më shumë përshtatshmëri dhe komoditet.

Tucsoni krejtësisht i ri i gjithanshëm dhe i ndërlidhur ofron më shumë përshtatshmëri dhe komoditet. Karakteristikat inteligjente siç është palosja e sediljes nga distanca e bëjnë ngarkimin e bagazhit të shpejtë dhe të lehtë. Ndërsa pajisja ëalk-in ju siguron kontroll të lehtë të sediljes së bashkëudhëtarit. Pasagjerët tuaj do t'i pëlqejnë sediljet e ngrohura të përparme dhe të pasme si edhe Multi Air Mode me nxjerrësit indirekt për ajrin për një ambient më të këndshëm.

Pajisja Walk-in.

Pajisja Walk-in.

Kjo funksion inteligjente i lejon shoferit të lëvizë dhe rikthejë sediljen e pasagjerit përpara me prekjen e butoni në sedilje për hyrjen më të lehtë dhe më shumë përshtatshmëri.

Manovrueshmëri në palosjen e sediljeve të pasme.

Manovrueshmëri në palosjen e sediljeve të pasme.

Për më shumë komoditet dhe manovrueshmëri, sediljet e pasme tashmë mund të palosen në raportin 40:20:40. Përpos kësaj, doreza për palosje në distancë në muret anësore të bagazhit ju lejon që të palosni sediljet nga distanca. 

Bagazh elektrik inteligjent.

Shijoni ngarkimin e lehtë. Bagazhi hapet automatikisht kur çelësi inteligjent zbulohet në afërsi për 3 sekonda që është jashtëzakonisht praktike kur duart tuaja janë të zëna ndërsa po ktheheni nga blerjet. Përveç kësaj, ju mund të rregulloni edhe lartësinë e ngritjes në përshtatje të ndryshme, e gjitha sipas dëshirave tuaja.

Bagazh elektrik inteligjent.

Njihni një nivel të ri në menaxhimin e kondicionimit të ajrit.

Le të jemi realistë. Të gjithë ndryshojmë. Disa duan kur është vapë, disa kur është më ftohtë. Për shkak të kësaj, markën krejtësisht të re të Tucsonit e kemi pajisur me teknologjinë Multi-Air Mode. Multi-Air Mode shpërndan ajrin përmes shfryrjeve indirekte dhe direkte në mënyrë që ajri të nxirret më butë, ndërsa vëllimi i përgjithshëm i ajrit mbetet i njëjtë. Edhe kondicionimi trezonësh ju lejon të përshtatni temperatura të ndryshme të temperaturës për shoferin, bashkëudhëtarin dhe për udhëtarët në sediljet e pasme. 

Teknologjia Multi-Air Mod.

Rrisni komoditetin tuaj. Për herë të parë në makinën Hyndai, lloji i fshehur Multi Air Mod i Tucsonit krejtësisht të ri përbëhet nga kombinimi i ventilëve direkte dhe indirekte të ajrit të destinuara për kondicionimin dhe ngrohjen e ajrit, për të krijuar një ambient më të këndshëm me qarkullim më të butë të ajrit.

Ngrohja dhe ventilimi i sediljeve.

Ftohtë në verë. Ngrohtë në dimër. Shoferi dhe bashkëudhëtari do të duan ngrohje opsionale dhe ventilim të sediljeve. Edhe kur është në dispozicion ngrohje e sediljeve të pasme.  

Kontrolli trizonësh i klimatizimit.

Le të jenë të lumtur të gjithë.  Kontrolli i klimatizimit me tre zona tashmë iu shërben edhe udhëtarëve në sediljen e pasme.

Ndërlidhja.

Ndërlidhja më bashkëkohore.

Sigurisht që Tucsoni krejtësisht i ri është modernizuar me teknologjinë më bashkëkohore si mirroring i telefonit inteligjent dhe me funksionet e ndërlidhjes. 
Ekrani 10.25 “ me prekje dhe kontroll me prekje (touch). Ekrani 10.25 “ me prekje dhe kontroll me prekje (touch) bashkohet pa probleme me konsolën e e ekranit full touchscreen. Të gjithë kontrollet e navigimit, sistemet e informacionit dhe të argëtimit janë me prekje. 

 

Ekrani 10.25 " me prekje dhe kontroll me prekje (touch).

Ekrani 10.25 “ me prekje dhe kontroll me prekje (touch) bashkohet pa probleme me konsolën e e ekranit full touchscreen. Të gjithë kontrollet e navigimit, sistemet e informacionit dhe të argëtimit janë me prekje. 

Paneli 10.25"i instrumentave dixhital.

Paneli 10.25"i instrumentave dixhital .
Tabela e instrumenteve dixhitale të llojit të hapur përmirëson pamjen e kabinës së teknologjisë së lartë. Foleza e panelit të instrumenteve është eliminuar në mënyrë që të rritet ndjesia e hapjes në kabinë.

 

Karikimi pa tel me shpejtësi të lartë.

Gëzoni në karikimin pa tel me shpejtësi të lartë të telefonit tuaj smart. Fuqia është rritur nga 5W në 15W për karikim edhe më të shpejtë. Njësia për karikim ka të përfshirë funksionin ftohës për të parandaluar mbinxehjen.  

Portat e përparme dhe të pasme të USB.

Le të jenë gjithnjë të karikuara pajisjet. Tucscon krejtësisht i ri është në dispozicion me portat e përparme dhe të pasme USB duke mundësuar që të gjithë pasagjerët të karikojnë pajisjet e tyre ndërsa janë në udhëtim.

Njohja e zgjeruar e zërit.

Aktivizoni dhe kontrolloni funksione të tilla si komandat i kondicionimit të ajrit, sistemin infotainment dhe hapjen e bagazhit, si edhe ngrohjen e timonit nëpërmjet komandave me zë. 

Sistem superior zanor KRELL.

Sistemi zanor premijum KRELL ofron ndjesinë fantastike me tetë altoparlantë me performancë të lartë dhe një sabvufer të akorduar optimalisht për të ofruar realizëm të mahnitshëm. 

Sherbimet e lidhura Bluelink®.

Sherbimet e lidhura Bluelink® ju sjell lidhjen pa ndërprerje direkt në Tucson krejtësisht të ri me njohjen e zërit në internet dhe një gamë të gjerë funksionesh të cilat e bëjnë ngarjen më të këndshme dhe të rehatshme. Krahas shumë funksioneve inteligjente që mund t’i kontrolloni me aplikacionin Bluelink, një pajtim pesë vjeçar falas në Hyundai LIVE Services është përfshirë gjithashtu në sistemin e navigimit.

Qëndro gjithmonë i lidhur.

Të qënurit gjithmonë i lidhur do të thotë që rruga nuk llogaritet më nga procesori në pajisjen e navigimit, por nga një server i fuqishëm në Cloud-in e Hyundai. Pse është më mirë? Thjesht sepse ju siguron informacion më të saktë të trafikut, kohë më të sakta të mbërritjes dhe rillogaritje më të besueshme të rrugës.

Navigimi i miljes së fundit.

Ju mund të parkoni Tucson tuaj para se të mbërrini në destinacionin tuaj përfundimtar. Nëse jeni në intervalin prej 200 m deri në 2 km, mund ta transferoni lundrimin nga makina në aplikacionin Bluelink. Telefoni juaj do t'ju çojë saktësisht atje ku dëshironi duke përdorur realitetin e shtuar ose Google Maps.

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.