Siguria më e mirë në klasën e paketës së ndihmës.

Me më të mirat në klasën e sistemeve të ndihmës së përparuar ndaj shoferit dhe me paketën aktive të sigurisë me lloje të shumta funksionesh inovative, Tucsoni krejtësisht i ri do t’ju ofrojë edhe më shumë kënaqësi.   Është i pajisur me një sistem të përparuar prej 7 jastëk ajri, i cili përmban jastëk ajror anësor qendror në rendin e pare, funksion unik në këtë segment. Ai parandalon përplasjen e udhëtarëve me njëri tjertrin dhe ul në minimum rrezikun nga lëndimet serioze. 

Siguria më e mirë në klasën e paketës së ndihmës.
Ndihma në ngarjen në autostradë (HDA)

Ndihma në ngarjen në autostradë (HDA)

Për herë të parë Tucson krejtësisht i ri është i pajisur me një sistem të Ndihmës në Autostradë (HDA). Ky funksion është kombinim i sistemit të Ndihmës për ndjekjen e korsisë dhe Navigimit të bazuar në tempomatin smart. Sistemi përdor sensorët dhe të dhënat për hartën për të mundësuar ngarje të sigurt, si dhe përshtat automatikisht shpejtësinë në kthesat e radhës ose njeh kufijtë e shpejtësisë. Butoni i veçantë në timon ju lejon të aktivizoni HDA me një prekje.

Ndihma në shmangien e përplasjes frontale me funksionin e kthimit në kryqëzim (FCA JX)

Ndihma në shmangien e përplasjes frontale me funksionin e kthimit në kryqëzim (FCA JX)

Sistemi FCA frenon automatikisht kur zbulon frenimin e papritur të një automjeti më përpara ose kur zbulon një këmbësor ose çiklist në rrugën tuaj.

Ndihma në uljen e dritave të gjata  (HBA).

Ndihma në uljen e dritave të gjata (HBA).

Ai zbulon automjetet që vijnë përballë dhe automjetet në të njëjtën korsi dhe automatikisht kalon në dritë të ulët. Kur nuk ka më automjete të zbuluara, ajo riaktivizon dritat e gjata, duke rritur maksimalisht diapazonin tuaj të shikimit.

Siguri e përmirësuar me 7 jastëkë ajri.

Ai përmban një sistem të përmirësuar prej 7 jastëkësh ajri, duke përfshirë një jastëk anësor qendror në rreshtin e parë, i cili është unik në këtë segment.

Siguri e përmirësuar me 7 jastëkë ajri.

Navigimi i bazuar në tempomatin inteligjent. (SCC).

Më shumë siguri dhe më kap stress. Mban distancën e caktuar nga automjeti para dhe gjithashtu kontrollon shpejtësinë për kthesat e ardhshme, që është pjesë e Ndihmës në udhëtim në Autostradë (HDA).

Monitor për tregimin e këndit të verbër (BVM).

Tani mund të shihni pamjet e hapësirës në pjesën e pasme në të majtë dhe në të djathtë të Tucson-it krejtësisht të ri në ekranin e panelit të instrumenteve dixhitale. Kamerat aktivizohen duke përdorur indikatorin e kthesës gjatë ndërrimit të korsisë.

Ndihma në ndjekjen e korsisë (LFA).

Tucson krejt i ri ka Ndihmën për ndjekjen e korsisë (LFA). Kur aktivizohet, ajo e mban makinën në mes të korsisë së saj për shpejtësi midis 0 dhe 180 km / h në autostradë dhe në rrugët e qytetit.

E-call.

Telefononon automatikisht shërbimet e urgjencës kur keni një aksident dhe kur aktivizohen jastëkët e ajrit. Ose shtypni butonin SOS për ndihmë në rastet emergjente në çdo kohë për 365 ditë në vit.

Kujdesuni ekstra për sigurinë e fëmijëve tuaj.

Tucsoni krejtësisht i ri është përmirësuar me një gamë të përparuar të teknologjisë së përparuar inteligjente e cila mundëson që ju dhe familja tuaj të mbeteni të sigurt dhe për të përfituar maksimalisht nga çdo udhëtim. Kemi përfshirë disa funksione të cilat përkujdesen enkas për të vegjlit tuaj.

Paralajmërim për dalje të sigurtë nga automjeti.

Ky funksion inteligjent ju ndihmon juve të shmangni aksidentet kur dilni nga makina me zbulim të automjeteve që ju afrohen nga ana e pasme dhe me paraqitjen e paralajmërimit në panelin e instrumentave dhe pasqyrat e jashtme, si dhe me dhënien e tingullit zanor. 

Paralajmërimi i pasagjerit në sediljen e pasme.

Sensorët ultratinguj zbulojnë lëvizjet e pasagjerëve, mundësojnë që shoferi të njoftohet nëse fëmijët ose kafshët shtëpiake po qëndrojnë rastësisht në makinë.

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.