Spektri më i gjerë i strukturave motorike të elektrifikuar.

I zhvilluar për të zvogëluar emetimin dhe njëkohësisht për të ofruar udhëtim argëtues, Tucson krejtësisht i ri ofron gamën më të gjerë të strukturave motorike në segmentin e makinave SUV. Mund të zgjidhni midis versioneve të benzinës dhe naftës 48V të hibrideve të buta, hybrid të plotë ose hybrid plug-in. Opsionet konvencionale benzinë dhe naftë janë gjithashtu në dispozicion. 

Spektri më i gjerë i strukturave motorike të elektrifikuar.

Hibrid.

Efikasitet i elektrifikimit. Hibrid nis me motorin me benzinë Smartstream T-GDi 1.6 litra dhe elektromotorin 44.2 kW, me bateri litiumo-jonike polimere1.49 kWh për dalje të kombinuar gjithsej 230 KS.

Hibridi Plug-in.

Elektrike kur ju këtë dëshironi.  Benzine kur ju duhet. Versioni hibrid Plug-in i Tucsonit krejtësisht të ri me motor T-GDi do të jetë gjithashtu në dispozicon.  

Hibridi i butë 48V.

Kurseni karburant dhe ulni emetimet me sistemin e butë hibrid 48V. Ai mbështet motorin me djegie të brendshme me moment shtesë rrotullimi gjatë rritjes së shpejtësisë dhe kur niseni.  

1.6 T-GDi 150 KS

1.6 T-GDi 150 KS

Motori Smartstream benzine.

Motori Smartstream1.6 T-GDi me benzinë është i disponueshëm me 150 kf, Transmision manual me 6 shpejtësi dhe me lëvizje në dy ose katër rrota. Është e pajisur me teknologjinë unike të Hyundait të vendilit me kohëzgjatje variabël (CVVD), i cili optimizon performancën e motorit dhe efikasitetin në harxhimin e karburantit ndërsa është njëkohësisht edhe eco-friendly. 

1.6 T-GDi 150KS me 48V

1.6 T-GDi 150KS me 48V

Motori i butë hibrid me benzinë:

T-GDi Smartstream 1.6 litra me teknologjinë 48V të hibridit të butë jep 150 kf dhe është i disponueshëm në 2 rrota. Kur ka transmision të butë mund të zgjidhni ose transmision manual smart 6-shpejtësi (6iMT) ose tranmision me kuti të dyfishtë me 7 shpejtësi (7DCT).  

1.6 T-GDi 180 KS me 48V

1.6 T-GDi 180 KS me 48V

Benzol sportiv me hibrid të butë.

Në qoftë se jeni të interesuar për strukturë motorike sportive, motori i përparuar i benzinës 1.6 litra T-GDi ju jep 180 kf. Është në dispozicion me transmission 7-shpejtësish me kuti dyfishe (7DCT) me lëvizje në 4 rrota, si dhe me transmisionin manual smart me 6 shpejtësi (iMT) me lëvizje në dy rrota. 

1.6 CRDi 115 KS

1.6 CRDi 115 KS

Motor me dizel Smartstream.

Motori me dizel Smartstream 1.6 litra do të jetë në dispozicion me 115 kf dhe transmission me 6 shpejtësi më lëvizje në dy rrota. 

1.6 CRDi 136 KS

1.6 CRDi 136 KS

Naftë sportive me teknologji të hibridit të butë.

Motori me hibrid të butë 136 KS 1.6-litra CRDi me 48V është pajisur me transmission me 7 shpejtësi me kuti të dyfishtë (7DCT) dhe mund të zgjidhni variantin me lëvizje me dy ose katër rrota. 

Më shumë performancë. Më pak emission. Motor i teknologjisë CVVD.

Hyundai ka zhvilluar teknologjinë e parë në botë të ventilit me kohëzgjatje të vazhduar variabël (CVVD). Ajo optimiizon performancën e motorit dhe efikasitetin e harxhimit të karburantit, ndërkohë që është njëkohësisht edhe eco-friendly. Teknologjia e kontrollit të vendilit rregullon kohëzgjatjen e hapjes dhe mbylljes së ventilit në përputhje me kushtet e udhëtimit.  

Më shumë performancë. Më pak emission. Motor i teknologjisë CVVD.

HTRAC™ Sistem lëvizje me të gjitha rrotat.

Kohë e keqe? Erë e fortë? Nuk ka problem. Sistemi i lëvizjes inovativ HTRAC™ në të gjithë rrotat ofron drejtim (ngarje) optimal dhe performancë optimale lëvizje.   

Mbështetje e kontrolluar elektroniksiht (ECS).

Argëtohuni në një ngarje më të mirë. Me kontrollin e forces së amortizimit në secilën rrotë më vehte, ECS zvogëlon rrokullisjen, lartësinë dhe lëvizjen vertikale për të përmirësuar udhëtimin dhe ngarjen.  

Struktura motorike e udhëtimit.

Zgjidhni strukturë motorrike që i përshtatet disponimit tuaj. Zgjidhni Normal, Eco ose Sport. Secili motor jep shpejtësi të ndryshme, pika tranmisioni dhe efikasitet në harxhimin e karburantit. 

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.