Nga jashtë

Pjesa e përparme

Pjesa e përparme

Grila kaskadë

Fenerët e përparmë të projeksionit

Dritat e përparme (fenerë) LED

Pjesa anësore

Pjesa anësore

Disqet

Disqet

Disqe çeliku 16" & dhe kapakë çeliku

16 " Disk Alumini

17 " Disk Alumini

18 " Disk Alumini

Pjesa e pasme

Pjesa e pasme

Dritat e pasme të kombinuara (lloji i dritës)

Dritat e kombinuara të pasme LED

Brendësia

Brendësia

Brendësia

Enterior (brendësi) e pakonkurueshme.

Jeta është shumë më e lehtë me Knoën. Ajo ofron mjaft hapësirë të kabinës për të qenë të gjithë komod dhe ka hapësirë të mjaftueshme për bagazh. Për më shumë gjithanshmëri, mbështetëset e sediljeve të pasme tek KONI mund të palosen në një raport 60:40 për të lënë vend për të gjithë llojeve të bagazhit. Dimensionet e bollshme të Konit janë të zgjeruar në panelin e ri me instrumente 10,25  dhe në njësinë AVN.

Enterior (brendësi) e pakonkurueshme.

Palosja e sediljes së pasme në raportin 60:40

Palosja e sediljes së pasme në raportin 60:40

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 0.71MB hyundai_kona_facelift_broshura_20240222_074946.pdf

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.