Performanca mbresëlënëse.

Që nga momenti që të shkelni pedalin e gazit që të çlironi potencialin e plotë të Konit, do t’ju kënaqë vala e qetësisë dhe fuqisë së pastër. Termocentralet Konin janë gjenerata e tretë, që do të thotë se ata përdorin teknologjinë më të fundit, e cila përmirëson efikasitetin, besueshmërinë e tyre dhe, më e rëndësishmja, kënaqësinë e ngasjes. Qendrat e Konin janë gjenerata e tretë, që do të thotë se ata përdorin teknologjinë më të fundit, e cila përmirëson efikasitetin e tyre, besueshmërinë e tyre dhe atë që është më e rëndësishmja, kënaqësinë në ngarje. Ju mund të zgjidhni midis tre motorëve dhe kënaqësia e sigurtë e ngarjes është e integruar në secilin prej tyre. 

Performanca mbresëlënëse.
Smartstream G1.6 T-GDi

Smartstream G1.6 T-GDi

Fuqia maksimale prej 198 kf në 6,000 rpm dhe moment rrotullimi maksimal prej 27,0 kg.m në 1,600 ~ 4,500 rpm.

Fuqia maksimale 198 KS 

Momenti maksimal i rrotullimit 27.0 kg.m 

Smartstream D1.6 CRDi

Smartstream D1.6 CRDi

Fuqia maksimale prej 136 kf në 4,000 rpm dhe momenti maksimal i rrotullimit prej 32,6 kg.m në 2,000 ~ 2,500 rpm.

Fuqia maksimale 136 KS 

Momenti maksimal i rrotullimit 32.6 kg.m 

Smartstream G1.0 T-GDi

Smartstream G1.0 T-GDi

Fuqia maksimale prej 120 kf në 6,000 rpm dhe moment rrotullimi maksimal prej 17,5 kg ∙ m në 1,500 ~ 4,000 rpm.

Fuqia maksimale 120 KS  

Momenti maksimal i rrotullimit 17.5 kg·m 

Futni sensin e aventurës.

Sistemet e përparuara të drejtimit të Konës ju ofrojnë besim në rrugët ku lëvizet më pak ose në kushte atmosferike të vështira. Rrota e madhe në konsolën qendrore ju jep mundësinë e hyrjes në sistemet e përparuara të kontrollit elektronik të Konas. Kjo rrotë mund të duket e thjeshtë, por ofron funksione të fuqishme. Me kthimin e shpejtë dhe presionin ndaj rrotës, KONA ju çon drejt kërkimeve dhe zbulimeve të mëtejshme.

Futni sensin e aventurës.

Regjimi i ngarjes (udhëtimit)

Përzgjedhësi i Regjimit të ngarjes ofron zgjedhje të tre cilësimeve të ndryshme për t'iu përgjigjur preferencave tuaja. Regjimi i ngarjes ndryshon automatikisht planin e transmetimit të shpejtësisë për të shndërruar personifikimin e Kona-s në kursyes, të shpejtë ose krejtësisht normal.

ECO

Ndërsa konsumi i benzinës së KONE-s së re është tashmë impresive, ngarja në regjimin Eco me siguri do t’ju kursejë para në stacionin e karburantit. 

SPORT

Regjimi sportiv është krijuar për ato raste kur ju thjesht doni ta lejoni të ndodhë. Me regjimin Sport të zgjedhur, KONA përgjigjet me entuziazëm energjik, ritmi përshpejtohet dhe fillon argëtimi.

NORMAL

Regjimi normal është një zgjedhje e lumtur, sepse iu ju vendos në mes të mënyrave midis regjimeve Eco dhe Sport. Ai ju ofron më të mirën nga të dyja, dhe njëkohësisht ofron një performance ngarje të përditshme të relaksuar të përsosur. 

Regjimi i kontrollit të tërheqjes

Kur kushtet e ngarjes bëhen të vështira, hyn në fuqi TCM për të siguruar tërheqje optimale. Është i disponueshëm edhe me ngarjen 2ËD dhe 4ËD. TCM zgjedh automatikisht nivelin e duhur të transmisionit (marshin) dhe rregullon momentin rrotullues të dhënë të motorit në secilën rrotë veç e veç, në mënyrë që rrëshqitja të minimizohet. 

BORA

Me lëvizje të rrotëzës së kontrollit, ju hyni në regjimin Snoë (borë), dhe kur ndizet ikona e regjimit  Snoë në panelin e instrumenteve, atëherë jini gati vërtetë për udhëtim të vështirë në kushtet e dimrit.

BALTA

Kur jeni në regjimin Mud (baltë), sensorët mund të zbulojnë në moment rrëshqitjen e rrotës dhe automatikisht do të paravendoset moment rrotullimi në rrotën me tërheqjen më të lartë kështu që ju mund të vazhdoni të lëvizni pa marrë parasysh kushtet e rrezikshme të ngarjes.

RËRA

Ngarja e makinës në rërë përfaqëson një kombinim unik të sfidave, por kontrolluesi inteligjent i Konit ju drejton me siguri përpara. Algoritmet e vecantë të zhvilluar për drejtimin e automjetit nëpër rërë siguroni ingranimin e duhur të transmisionit (marshit) dhe në momentin e duhur i dërgon cdo rrote sasinë e duhur të momentit rrotullues në mënyrë që të garantohet tërheqja optimale e rrotave.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.7MB Broshura Kona e Re

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.