Siguria

Paketa e sigurisë me teknologjinë Smart Sense është më e mira në kategori.

BAYON-i i ri ndan ADN-në e tij të sigurt dhe të fortë me anëtarët e tjerë të familjes SUV Hyundai dhe ka veçori sigurie që përputhen. Ai dallohet në segmentin e tij në një mënyrë tjetër: me një listë të gjatë të veçorive të sigurisë Hyundai Smart Sense, Sistemet tona më të avancuara të Asistencës së Drejtuesit. Shumë prej tyre tashmë janë përfshirë në paketën standarde të pajisjeve.

Ndihma për mbajtjen e korsisë (LFA)

Bayon i ri është i pajisur me Asistencë për Mbajtjen e Korsisë (LFA). Kur aktivizohet, e mban makinën në qendër të korsisë së saj me shpejtësi midis 0 dhe 180 km/h në autostrada dhe rrugët e qytetit.

Ndihma për shmangien e përplasjes në pikën e verbër (BCA)

Duke përdorur dy sensorë radar në pjesën e poshtme të parakolpit, sistemi ju paralajmëron për trafikun në zonën e pikës së verbër. Nëse ndizni sinjalin e kthesës në këtë situatë, do të bjerë një alarm zanor dhe sistemi do të frenojë për të parandaluar një përplasje.

Smart Cruise Control (SCC)

Më e sigurt me më pak stres. Ruan distancën e caktuar nga automjeti përpara, ul ose rrit automatikisht shpejtësinë në kufirin e paracaktuar.

Ndihma për trafikun e pasmë (RCCA)

Kur del mbrapa nga një zonë me shikueshmëri të dobët, sistemi paralajmëron shoferin nëse automjetet po afrohen nga ana dhe gjithashtu frenon automatikisht.

Paralajmërim i automjetit përpara (LVDA)

Ky funksion inteligjent për drejtimin në qytet paralajmëron shoferin kur automjeti para jush fillon të lëvizë pas ndalimit, si për shembull në semafor ose në bllokim trafiku.

Ndihma për shmangien e përplasjeve frontale (FCA).

Sistemi FCA frenon automatikisht kur zbulon frenim të papritur nga një automjet përpara ose kur zbulon një këmbësor ose çiklist në rrugën tuaj. Tani është përmirësuar me veçorinë Kthimi i Kryqëzimit, i kalibruar posaçërisht për të ndihmuar në parandalimin e përplasjeve ballë për ballë kur ktheheni majtas në një kryqëzim (në vendet me timon të majtë).

Navigimi i bazuar në Smart Cruise Control (NSCC).

Ky funksion i avancuar përdor të dhëna nga sistemi më i avancuar i navigimit dhe radari i përparmë i BAYON për të rregulluar në mënyrë autonome shpejtësinë tuaj gjatë vozitjes në autostradë. Sistemi parashikon kthesat e ardhshme ose pjesët e drejta të rrugës dhe rregullon shpejtësinë për ngarje më të sigurt, duke ngadalësuar automatikisht dhe duke u ripërshpejtuar në shpejtësinë e vendosur fillimisht pas kthesës.

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.