Siguria superiore dhe sistemet e përparuara të ndihmës ndaj drejtuesit.

Ne kemi përmirësuar Konën Electrike sepse asgjë nuk është më e rëndësishme sesa siguria e të dashurve tuaj. Me Sistemet tona më të përparuara Hyundai SmartSense të ndihmës ndaj shoferit, ne e kemi përfshirë atë me funksionet më të fundit të sigurisë dhe ndihmës ndaj shoferit për më shumë qetësi.

Ndihma për shmangien e përplasjes në kënde të verbra (BCA)

Me ndihmën e sensorëve radar në pjesën e poshtme të prapakolpit të pasmë dhe kamerës së përparme, sistemi ju paralajmëron për trafik në zonën e këndit të verbër. Në qoftë se hapni sinjalin e kthimit në një situatë të tillë, do të tingëllojë një paralajmërim zanor dhe sistemi do të frenojë për të parandaluar përplasjen.

Ndihma për shmangien e përplasjeve në trafik të tërthortë prapa automjetit (RCCA)

Kur lëvizni makinën prapa në vende me shikim të dobët, sistemi jo vetëm që paralajmëron shoferin në qoftë se automjeti ju afrohet anash, por gjithashtu realizon edhe frenim automatikisht.

Ndihma në ndjekjen e korsive (LFA)

Kona Electrike e re i ka Asistentin për Mbajtjen e Korsisë (LFA). Kur aktivizohet, LFA e mban makinën në mes të korsisë me shpejtësi prej nga 0 deri 200 km / h në autostradë ose në rrugët e qytetit.

Tembomat inteligjent me funksionin Stop & Go (SCC me Stop & Go)

Më shumë siguri dhe më pak stres. Ruan distancën e caktuar nga automjeti para, automatikisht zvogëlon ose rrit shpejtësinë në një kufi të paracaktuar. Në kushtet e trafikut "nisu-ndalo"ruhet distanca e caktuar.

Ndihma në shmangien e përplasjes ballore me diktimin e këmbësorëve dhe çiklistëve (FCA)

Duke monitoruar rrugën përpara me radar dhe kamer, sistemi FCA frenon automatikisht kur zbulon frenim të papritur të automjetit përpara, ose një këmbësor dhe çiklist në rrugë.

Pametno upozorenje na ograničenje brzine (ISLW)

Pametno upozorenje na ograničenje brzine (ISLW)

Prepoznaje znakove ograničenja brzine na putu i prikazuje znakove ograničenja brzine i zabrane preticanja u realnom vremenu i na displeju navigacionog sistema i na instrument tabli.

Upozorenje na bezbedan izlazak

Pametna funkcija vam pomaže da izbegnete nezgode detektovanjem vozila koja vam se otpozadi približavaju i prikazivanjem upozorenja na instrument tabli i spoljnim retrovizorima, kao i oglašavanjem zvučnog upozorenja.

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu (ROA)

Nova Kona Electric pamti ako su zadnja vrata bila otvarana pre nego što ste krenuli s vožnjom. Kad završite s vožnjom, pojaviće se poruka na instrument tabli praćena zvukom upozorenja da proverite zadnje sedište.

Upozorenje na polazak vozila ispred (LVDA)

Ova pametna funkcija za gradsku vožnju upozorava vozača kada vozilo ispred krene iz zaustavljenog položaja, kao na semaforu ili saobraćajnoj gužvi.  

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.