Performancë e jashtëzakonshme elektrike.

Kona Electrike e re ofron një performancë të jashtëzakonshme elektrike dhe një diapazon të shkëlqyer udhëtimi deri në 484 km. Dhe kur më në fund vjen koha për tu karikuar, karikimi i shpejtë e kthen statusin e karikimit të baterisë nga 10% në 80% për vetëm 47 minuta *.

Performanca

Fuqi e madhe. Diapazon i shkëlqyeshëm kilometrazhi. Rritje shpejtësie sensacionale.

Askush kurrë nuk ka thënë se ngarja elektrike duhet të jetë e mërzitshme. Nisja e shpejtë rrufe në korsi falë momentit rrotullues 395 Nm e dhënë nga të gjitha strukturat motorrike elektrike të këtij SUV sportiv e bën atë mjaft zbavitës për ngarjen me përshpejtim nga 0 në 100 km / orë brenda vetëm 7.9 sekondave. Është në dispozicion me dy versione të strukturave të ndryshme motorike, kështu që ju mund të zgjidhni fuqinë dhe diapazonin kilometrik që preferoni: bateri me 39.2 kËh me një diapazon udhëtimi deri në 305 km. Ose versioni me 64 kËh që ju jep një diapazon udhëtimi deri në 484 km vetëm me një karikim të vetëm (1).

Performanca
Bateri 64 kWh me një diapazon të gjatë  Shijoni fuqinë dhe diapazonin kilometrik maksimal.

Bateri 64 kWh me një diapazon të gjatë Shijoni fuqinë dhe diapazonin kilometrik maksimal.

Me baterinë 64 kWh, ju merrni një diapazon udhëtimi vërtet mbreslënës deri në 484 km dhe me fuqi dalëse prej 204 KS dhe moment rrotullimi 395 Nm dhe është plotë frymëzim. Dhe falë mënyrës inteligjente në të cilën bateria është integruar në ambjent nuk do të keni nevojë për kompromis me hapësirën e gjerë. 

Ky SUV sportiv është vërtetë argëtues për të udhëtuar, sepse përshpejton nga 0 në 100 km / orë vetëm për 7.9 sekonda.

Versioni i baterisë 64kËh ofron një shpejtësi maksimale prej 167 km / orë.

 

Bateria standard: 39.2 kWh

Bateria standard: 39.2 kWh

Versioni i baterisë 39.2 kWh ofron një diapazon deri në 305 kilometra dhe moment rrotullues 395 Nm, duke e bërë lëvizjen argëtuese me plot energji të disponueshme nga sekonda e parë. Dhe falë baterisë së integruar inteligjente, nuk do të duhet të bëni kompromis me ambjentin e brendshëm.

Ky SUV sportiv është me të vërtetë zbavitës për udhëtim. Versioni prej  39,2kWh ofron shpejtësi maksimale prej  155 km/h, ndërsa përshpejton nga 0 deri në 100 km/h vetëm për 9,9 sekonda. 

Teknologjia e ngarjes elektrike.

Komponentët e montuar me kujdes të strukturës motorrike elektrike janë projektuar në mënyrë që të ofrojnë karakteristika të shkëlqyera të drejtimit dhe diapazon praktik. Platforma e krijuar posaçërisht mundëson kursimin e hapësirës ​​me integrim të mirë të baterisë pa cenuar ambjentin.

Bateria polimere litiumo-jonike.

Bateria polimere litiumo-jonike.

Bateritë polimer-jon litium Kone Electric kanë ndjeshmëri më të ulët dhe efikasitet të shkëlqyr të karikimit krahasuar me bateritë konvencionale.

Elektromotori.

Elektromotori.

Bateria 64 kWh çiftëzohet me një motor elektrik që nxjerr 204 kf (150 kW). Bateria 39.2 kËh vjen me një motor elektrik që jep 136 kf (100 kW).

Teknologji inteligjente për ngarje inteligjente

Teknologji inteligjente për ngarje inteligjente

Rrisni në maksimum diapazonin tuaj me sistemin e frenimit rigjenerues të Kones Electrike, i cili ju mundëson të karikoni baterinë kur përdorni motor elektrik për të ngadalësuar makinën.

Frenimi rigjenerues adaptiv

Frenimi rigjenerues adaptiv

Frenimi është optimizuar për të marrë maksimumin nga sistemi i frenimit rekuperues, duke ndihmuar Konën Electrike që të ruajë status të shëndetshëm të karikimit (SOC). Shoferi mund të rregullojë lehtësisht nivelin e frenimit rigjenerues nëpërmjet levës komanduese prapa timonit.

Regjimi i levës 1

Regjimi i levës 1

Levat e komandave në timon

Levat e komandave në timon

Është e mundur që të frenoni makinën në mënyrë aktive duke përdorur levën e komandës në timon. Thjeshtë tërhiqni levën e majtë dhe mbajeni. Në këtë mënyrë mund të ngadalësoni makinën në ndalim të plotë pa shtypur pedalin konvencional të frenimit.

Frenim rikoperues inteligjent.

Frenim rikoperues inteligjent.

Sistemi i frenimit inteligjent rigjenerues përdor sensorë radari të makinës në mënyrë që të kontrollojë automatikisht nivelin e frenimit rikuperues për të reaguar ndaj trafikut përpara. Krahas kësaj, ai gjithashtu reagon në qoftë se KONA Electrike po ecën në zbritje ose ngjitje duke u përshtatur sipas kësaj. 

Karikoni plotësisht baterinë gjatë natës ose karikojeni atë gjatë rrugës

Në varësi të lidhjes së rrjetit në shtëpi ose të llojit të stacionit për karikim të shpejtë që është në dispozicion për ju, Kona Electrike e re ofron një larmi opsionesh dhe lloje të ndryshme të prizave për karikimi.

Karikimi i shpejtë i baterisë /64 kWh

Kur përdorni një stacion karikimi me 100kW DC rrymë direkte, baterisë litium - polimere të Konës Electrike i duhen vetëm 47 minuta për të karikuar nga 10% në 80% të statusit të karikimit. Në qoftë se e lidhni me një stacion 50kW, koha e karikimit është 64 minuta. 

Karikim i shpejtë / bateria 39.2 kWh.

Karikim normal / bateri 64 kWh.

Kur karikoni në shtëpi përmes një kutie muri ose përmes një stacioni publik të karikimit me rrymë alternative, duhen 6 orë dhe 50 minuta për të karikuar një bateri me diapazon të gjatë 64kWh nga 10% në 100% SOC me antë të karikuesit të integruar trefazor 10.5 kW (OBC) dhe 9h 15 min. me ndihmën e karikuesit të integruar njëfazor 7.2 kW.

Karikim normal / bateri 39,2 kWh

Karikimim i programuar

Napredni sistem upravljanja baterijom nove Kone Electric vam pruža kompletnu kontrolu nad vremenom i načinom punjenja. Izaberite vreme koje najviše odgovara vašem rasporedu i budžetu, a imaćete i jasan pregled preostalog vremena punjenja  

Udhëtim elektrik i përditshëm.

Mësoni më shumë rreth kohës së karikimit, instalimit të një kutie muri në shtëpi, kabllove dhe prizave, si dhe për kostot që lidhen me menaxhimin e një makine elektrike.

Udhëtim elektrik i përditshëm.

Udhëtim elektrik i përditshëm.

Mësoni më shumë rreth kohës së karikimit, instalimit të një kutie muri në shtëpi, kabllove dhe prizave, si dhe kostot që lidhen me menaxhimin e një makine elektrike. 

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.