Pamje e re për bestseller elektrik.

Gjithmonë e fuqishme dhe unike, Kona e re Electrike tashmë ka kaluar  në ridizenjim gjithëpërfshirës, ndërsa me linjat më elegante dhe të rafinuara, pamja e saj unike dhe bindëse është përmirësuar dhe e ka veçuar atë nga SUV-at e tjerë të klasit. 

Pjesa e jashtme

Dizajn SUV i implementuar në mënyrë elegante.

Më me shumë elegance dhe më e rafinuar, Kona e re Electrike me dizajnin e saj unik dhe bindës ka marrë një një pamje edhe më të thjeshtëzuar atletike, ndërsa ka ruajtur edhe më tej karakterin aventuresk të SUV. Ridizenjimi karakterizohet nga forma të lëmuara, aerodinamike dhe linjat e skalitura të cilat vijnë në mënyrë me ngjyrën e metalit të zbukurimit të harkut të rrotave dhe të disqeve të reja ekskluzive 17 ”.

Dizajn i hijshëm aerodinamik.

Dizajn i hijshëm aerodinamik.

Pjesa e përparme e qartë, e hijshme është e veçantë dhe nuk ka konkurrencë në rrugë. Grilja unike, e mbyllur jep ton linjave të ëmbla të cilat ofrojnë aerodinamikë optimale.

Përpara.

Përpara.

Grila tërheqëse e mbyllur harmonizohet me hijeshi me dritat (fenerët) e përparme të rinj të njohur LED, ndërsa dritat më të mprehta të ditës zgjaten me elegance nga pjesët anësore.

Anash.

Anash.

Silueta sportive është theksuar me lidhjen vizuale ndërmjet harqeve të krahut dhe pjesës së përparme më të mprehtë, më të qartë, më harmonike.

Prapa.

Prapa.

Dizajni elegant aerodinamik mund të gjendet në prapakolpin e ri të pasëm dhe në targë e theksuar me dritat e pasme LED elegante me një pamje të re dinamike.

Linjat në ngjyrën e kabinës (trupit).

Një nga risitë më atraktive të dizajnit janë harqet e rrotave me ngjyrën e trupit, të cilat i japin Konit Electrik pamjen e njohur të sofistikuar. 

Dritat e reja elegante të përparme LED.

Pamja e Kones Electrike të re është përmirësuar pagabueshmërisht me fenerët e rinj të dallueshëm LED dhe me dritat elegante ditore sipër, të cilat krijojnë një element jashtëzakonisht të dukshëm ndriçimi. 

Disqe të reja alumini 17".

Të sigurt dhe unik, disqet e reja ekskluzive të aluminit 17 ”janë të optimizuara për aerodinamikë dhe kombinojnë me mjeshtëri efikasitetin dhe stilin.

Prapakolpi dhe targa.

Prapakolpi elegant derdhet në mënyrë harmonike në ngjyrën e metalit të veshjeve të forta të harkut të rrotave. Dhe duke portretizuar pjesën e përparme, linjat e theksuara tërheqin vëmendjen ndaj targës plotësisht të ridizenjuar.

Dritat e reja elegante të pasme.

Dritat e pasme elegante tashmë kanë grafikën e shtrirë horizontale, e cila pasqyron pamjen unike të ndriçimit të pjesës së përparmë.

Makina juaj. Ngjyra juaj.

Kona Electrike e re ju lejon që dizajnin e saj ta përshtatni me stilin tuaj personal. Tashmë është në dispozicion me 9 ngjyra të jashtme të reja dhe ju mund të zgjidhni një prej gjithsej 17 ngjyrave të jashtme për të përmbushur siluetën e saj atraktive. Krahas kësaj, disa ngjyra të kabinës janë në dispozicion me kapakun dhe folenë e pasqyrës me ngjyrë Phantom Black ose Ëhite Chalk. Kjo ju lejon të personalizoni edhe më tepër pamjen tuaj për të formuar makinën që përputhet në mënyrë të përsosur me shijen tuaj. 

Makina juaj. Ngjyra juaj.

Brendësia

E gjerë, e lidhur dhe e larmishme

KONA Electrike e gjerë dhe e larmishme nuk bën kompromis me hapësirën, ju jep atë hapësirë të gjerë të cilën nuk do ta prisnit prej makinave elektrike. Prandaj rrini të qetë dhe relaksohuni, ka hapësirë të mjaftueshme për pesë të rritur. Gjithashtu, vëmendja ndaj detajeve e bën atë aq të veçantë. Zbuloni një nivel të veçantë përshtatshmërie me materiale të cilësisë së lartë për ndjesi sensuale dhe të rafinuar.

Brendësia

Paneli 10.25 " krejtësisht dixhital me shkëlqim i instrumenteve.

Për një pamje të teknologjisë së lartë të kabinës, paneli me shkëlqim, i ri, krejtësisht dixhital 10.25 ” pasqyron informacionet bazë për ngarjen atje ku mund t’i shihni më mirë: përpara dhe në qendër. Fusha e djathtë tregon informacione në lidhje me ngarjen elektrike siç është statusi aktual i ngarkimit të baterisë dhe niveli aktual i konsumit të energjisë.

Ndryshoni regjimin që i përshtatet disponimit tuaj.

Kaloni në regjim ngarjee që i përgjigjet kushteve dhe humorit tuaj! Në moment mund të përshtatni dinamikën e ngarjes dhe të ndieni Konën tuaj Electrike me një prekje butoni. Skema e ngjyrave të panelit të instrumenteve të hapura plotësisht dixhital 10,25 "ndryshon në varësi të mënyrës së ngarjes së zgjedhur.

Ekrani me prekje 10.25 ".

Ekrani  me prekje 10,25 " ofron qasje të lehtë ndaj funksioneve të makinës, sistemit infotainment, navigimit dhe aplikacioneve dhe muzikës tuaj të preferuar nëpërmjet hartëzimit të smartphone-it.  

Ngjyrat e freskëta të pjesës së brendshme.

Kona Electrike e re ka ngjyra dhe materiale të reja dhe është në dispozicion me një brendësi njëngjyrëshe me sedilje tekstili, lëkurë - tekstili dhe plotësisht lëkure; si dhe me një brendësi dyngjyrëshe gri me kombinim melange të sediljeve prej tekstili-lëkure ose të sediljeve plotësisht prej lëkure.

Njëngjyrëshe e zezë.

Me sedilje të tekstilit të endur në të zezë, bërthamat me inspirim industrial nxjerrin në pah shtresën lineare të përpunuar fine të sediljeve. Kombinimi tekstil-lëkurë ka një sharm gjeometrik tërheqës. Gjithashtu janë në dispozcion sedilje lëkure plotësisht të perforatuara.

Dyngjyrëshe gri.

Kona Electrike e re është gjithashtu në dispozicion me brendësi gri me dy ngjyra me kombinim melange të sediljeve prej lëkure- tekstili ose të sediljeve plotësisht lëkure.

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.