Siguri, lidhje dhe performancë.

i10 ofron paketat më të sigurta të sigurisë dhe lidhjes në klasën e tij. Ai revolucionarizon të kuptuarit se çfarë mund të bëjë një makinë kompakte e qytetit.

Siguri, lidhje dhe performancë.

Lidhshmëria

Lidhshmëria Bluelink®

Kontrolloni i10 tuaj nga smartphone - ose me zërin tuaj. Shërbimet e makinave të lidhura Bluelink ofrojnë lidhje pa probleme me njohjen e zërit në internet dhe veçori për ta bërë makinën tuaj më të përshtatshme dhe të këndshme. Një abonim 3-vjeçar falas në Shërbimet LIVE të Hyundai përfshihet me sistemin e navigimit 8", duke përfshirë 2 përditësime falas të hartave OTA dhe softuerit të informacionit argëtues në vit. Shijoni aksesin në informacionin në kohë reale të trafikut, motit dhe POI - madje edhe sinjalizimet e kamerave të shpejtësisë aty ku lejohet me ligj.

Shërbimet e makinave të lidhura Bluelink®.

Bluelink® ofron lidhje pa probleme dhe veçori inteligjente që e bëjnë udhëtimin tuaj më të rehatshëm.

Performanca

Komplekse efikase për qytetin dhe fshatin.

Në varësi të asaj që preferoni, ju mund të zgjidhni midis dy motorëve me benzinë: një 1.0-litërsh me 3 cilindra me 67 kf ose një 1.2-litërsh me 4 cilindra me 84 kf. Të dy motorët janë të disponueshëm me dy kuti ingranazhesh. Paketa ECO është gjithashtu e disponueshme dhe përfshin një raport marshi të akorduar, katër ulëse dhe rrota 14 inç për efikasitet të optimizuar.

Transmision manual i automatizuar.

Një transmision manual i automatizuar me pesë shpejtësi (AMT) bën ndërrimin për ju, duke ju dhënë një lëvizje të lehtë dhe të relaksuar si një transmetim automatik, por me efikasitet edhe më të madh. Kjo arrihet falë peshës së tij më të ulët dhe fërkimit të reduktuar në krahasim me një transmetim automatik tradicional

Transmision manual i automatizuar.

Efikasitet më i mirë i karburantit.

Shijoni konsumin e reduktuar të karburantit falë pikave të transmetimit të optimizuara në mënyrë elektronike dhe efikasitetit të lartë mekanik. Asnjë humbje e energjisë për shkak të transmetimeve joefikase.

Më shumë komoditet dhe rehati.

Të rehatshme dhe të lehta. Puna me tufën dhe kutinë e shpejtësisë bëhet automatikisht për ju. Nuk ka më sherr me punën e vazhdueshme në pedalin e tufës dhe kutinë e marsheve në trafik.  

Drejtojeni ashtu si ju pëlqen.

Dëshironi të merrni kontrollin dhe të ndërroni marshin vetë? Nuk ka problem. Modaliteti i transmisionit manual ju lejon të zgjidhni stilin tuaj individual të drejtimit pa pasur nevojë të punoni me tufë.

Transmision manual me 5 shpejtësi.

Transmisioni manual me 5 shpejtësi me ndërrim të qetë është projektuar për ndërrim të shpejtë dhe të saktë.

Më shumë fuqi për efikasitet më të mirë të karburantit me ERS.

Sistemi i Rigjenerimit të Energjisë (ERS) i i10 mbledh energjinë kinetike të krijuar nga lëvizja përpara dhe e përdor atë për të shtyrë makinën tuaj. Kur hiqni këmbën nga pedali i gazit dhe vozitni me marshin, sistemi e transformon energjinë kinetike në energji elektrike dhe e ruan atë në bateri. Kur përshpejtoni, ERS përdor këtë rrymë për të furnizuar sistemet elektrike, duke reduktuar ngarkesën në motor dhe duke rritur efikasitetin e karburantit.

Më shumë fuqi për efikasitet më të mirë të karburantit me ERS.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 11.25MB Broshura i10

Programoni një test drive/Kërkoni një ofertë

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.