Hyundai Smart Sense

Me Hyundai Smart Sense, sistemet tona të avancuara të ndihmës së shoferit, i10 ofron një nga paketat më të plota të teknologjisë së sigurisë aktive në klasën e tij si pajisje standarde. Paketa është krijuar për t'ju dhënë më shumë siguri dhe paqe mendore. Kamera shumëfunksionale ka 6 funksione të ndryshme: Ndihma për Shmangien e Përplasjes përpara (FCA), Ndihma me rreze të Lartë (HBA), Sistemi i Ndihmës për Mbajtjen e Korsisë (LKAS), Paralajmërimi i Vigjilencës së Shoferit (DAW) dhe Paralajmërimi i Kufirit të Shpejtësisë inteligjente (ISLW). Tani është përfshirë edhe Ndihma për Mbajtjen e Korsisë (LFA).

Ndihma e rrezeve të larta (HBA).

Ai zbulon automjetet dhe automjetet që vijnë përballë në të njëjtën korsi dhe kalon automatikisht në dritën e ulët. Kur nuk zbulohen më automjete, sistemi riaktivizon dritat e gjata, duke maksimizuar fushën tuaj të shikimit.

Paralajmërim për pasagjerin e sediljes së pasme.

Ai zbulon nëse dera e pasme hapet ose mbyllet përpara se të nis makinën dhe më pas i kujton shoferit të kontrollojë sediljet pasi të dalë nga automjeti.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 11.25MB Broshura i10

Programoni një test drive/Kërkoni një ofertë

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.