Smartstream G1.5 Mpi Motor benzine

Fuqia maksimale prej 110 kf në 6000 rpm dhe çift rrotullues maksimal prej 14.7 kg.m në 3500 rpm

Fuqia maksimale 110 HP

Çift rrotullues maksimal 14.7 kg.m 

Smartstream G1.0 T- GDi motor benzine (48V i butë hibrid )

Fuqia maksimale prej 120 HP në 6000 rpm 

Çift rrotullues maksimal prej 20.4 kg.m në 2000 ~ 3500 rpm (Transmision me DCT me tufë të dyfishtë) dhe

Çift rrotullues maksimal prej 17,5 kg.m në 1500 ~ 4000 rpm (transmision manual MT)

Fuqia maksimale 120 kf

Çift rrotullues maksimal 20.4 kg.m

Motorri Smartstream G1.5T-GDi 48V me benzinër

Në krye të gamës është motori me benzinë G1.5T-GDi që vjen standard me teknologjinë hibride të butë 48V . Fuqia maksimale prej 160 kf në 5500 rpm dhe çift rrotullues maksimal prej 25.8 kg.m në 1500 ~ 3500 rpm.

Fuqia maksimale 160 HP

Çift rrotullues maksimal 25.8 kg.m

Motorri Smartstream D1.6 me naftë (48V i butë hibrid )

Fuqia maksimale prej 115 HP në 4000 rpm  

Çift rrotullues maksimal prej 30.6 kg.m në 1500 ~ 2500 rpm (Transmision me DCT me tufë të dyfishtë) dhe

Çift rrotullues maksimal prej 28,6 kg.m në 1500 ~ 2750 rpm (transmision manual MT)

[48V Hibrid i butë]

Fuqia maksimale prej 136 HP në 4000 rpm  

Çift rrotullues maksimal prej 32,6 kg.m në 2000 ~ 2250 rpm (Transmision me DCT me tufë të dyfishtë) dhe

Çift rrotullues maksimal prej 28,6 kg.m në 1500 ~ 3000 rpm (transmision manual MT)

Fuqia maksimale 115HP 48V: 136HP

Çift rrotullues maksimal 30.6 kg.m 48V: 32.6 kg.m

Opsione të reja kuti ingranazhi për tuajin stil ngarje .

i30 Hatchback është i disponueshëm me një transmision manual me 6 shpejtësi, një transmision me 7 shpejtësi të dyfishtë (7DCT) ose transmision manual inteligjent me 6 shpejtësi (iMT). iMT mbështet reduktimin e konsumit të karburantit në makinat me një sistem hibrid të butë 48V.

iMT

iMT

Për rritjen e efikasitetit të karburantit, iMT shkëput motorin nga transmisioni pasi të lëshohet pedali i gazit. Më pas, automjeti hyn në modalitetin e bregdetit.* 

Transmision i dyfishtë me 7 shpejtësi (DCT)

Transmision i dyfishtë me 7 shpejtësi (DCT)

Transmisioni me 7 shpejtësi me dy tufë kombinon efikasitetin e karburantit dhe argëtimin e drejtimit të një transmetimi manual me komoditetin e një transmetimi automatik.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 1.7MB Broshura KONA

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.