Teknologji më e zgjuar për siguri më të madhe.

Paketa e përmirësuar e Hyundai SmartSense, sistemet tona të avancuara të ndihmës për shoferin, është tashmë plotësisht e integruar në i30-n e ri, duke ju ofruar siguri dhe qetësi shpirtërore për ata që doni.

Ndihma për ndjekjen e korsisë (LFA).

Ndihma për ndjekjen e korsisë (LFA).

Për herë të parë, i30 i ri ka Asistencën për Mbajtjen e Korsisë (LFA). Kur aktivizohet, sistemi e mban makinën në mes të korsisë së saj me shpejtësi midis 0 dhe 180 km/h në autostrada dhe rrugët e qytetit.

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA).

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA).

Nadgledajući put ispred pomoću radara i kamere, FCA sistem automatski koči kada detektuje iznenadno kočenje vozila ispred, ili pešaka i bicikliste na putu.  

Ndihma për shmangien e përplasjeve në pikën e verbër (BCA).

Ndihma për shmangien e përplasjeve në pikën e verbër (BCA).

Duke përdorur dy sensorë radari në pjesën e poshtme të parakolpit të pasmë, sistemi ju paralajmëron për trafikun në zonën e pikës së verbër. Nëse aktivizoni sinjalin e kthesës në këtë situatë, do të tingëllojë një paralajmërim zanor dhe sistemi do të frenojë për të parandaluar një përplasje.

Ndihma për shmangien e përplasjeve frontale (FCA).

Ndihma për shmangien e përplasjeve frontale (FCA).

Duke monitoruar rrugën përpara duke përdorur radarin dhe një kamerë, sistemi FCA frenon automatikisht kur zbulon frenim të papritur nga automjetet përpara, ose nga këmbësorët dhe çiklistët në rrugë.

Paralajmërimi i automjetit përpara (LVDA).

Paralajmërimi i automjetit përpara (LVDA).

Një funksion inteligjent për drejtimin në qytet paralajmëron shoferin kur automjeti përpara fillon të punojë boshe, si për shembull në semaforë ose bllokime trafiku.

Ndihma e rrezeve të larta (HBA).

Ndihma e rrezeve të larta (HBA).

Më pak stres, shikueshmëri maksimale. HBA jo vetëm që zbulon automjetet që vijnë përballë, por edhe automjetet para jush në të njëjtën korsi dhe kalon në dritën e ulët nëse është e nevojshme.

Ndihma për mbajtjen e korsisë (LKA) .

Ndihma për mbajtjen e korsisë (LKA) .

Në rast të largimit të paqëllimshëm nga korsia, LKA paralajmëron shoferin dhe mund të aplikojë çift rrotullues të kundërt të drejtimit për ta kthyer makinën në korsi.

Paralajmërim i zgjuar i kufirit të shpejtësisë (ISLW).

Paralajmërim i zgjuar i kufirit të shpejtësisë (ISLW).

Ai njeh shenjat e kufirit të shpejtësisë në rrugë dhe shfaq shenjat e kufirit të shpejtësisë dhe pa tejkalim në kohë reale si në ekranin e sistemit të navigimit ashtu edhe në panelin e instrumenteve.

Paralajmërim për vigjilencën e shoferit (DAW).

Paralajmërim për vigjilencën e shoferit (DAW).

Kur sistemi zbulon një model lodhjeje ose dekoncentrimi, sistemi ju tërheq vëmendjen me një paralajmërim zanor dhe një mesazh, duke sugjeruar një pushim.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 1.7MB Broshura KONA

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.