Pajisjet

Udhëtimi në vende të ndryshme mund të jetë i lehtë dhe relaksues me linjën i30 të Hyundai të komoditeteve superiore që e mbajnë telefonin tuaj të karikuar, ngisni rehat dhe parkoni me kënaqësi.

Karikimi me valë.

Pajisja e karikimit me valë është e vendosur në mënyrë të përshtatshme në qendër të tastierës dhe ju lejon të karikoni lehtësisht telefonat inteligjentë të pajtueshëm me Qi pa përdorimin e kabllove.

Asistencë parkimi.

Asistencë parkimi.

Sensorët në parakolpin e përparmë dhe të pasmë ju paralajmërojnë me zë dhe vizual kur zbulohen pengesa.

Kamera e pasme.

Kamera e pasme.

Kamera e pasme aktivizohet kur zgjidhni të kundërtën, kështu që mund të shihni në ekran se ku po shkoni.

Kondicioner automatik.

Kondicioner automatik.

Vendet e shoferit dhe të pasagjerit mund të rregullohen individualisht në temperaturën e dëshiruar. Ju vetëm duhet të zgjidhni temperaturën e dëshiruar, dhe sistemi do të bëjë pjesën tjetër.

Sistemi i navigimit.

Sistemi i navigimit.

Një abonim falas në Shërbimet LIVE të sistemit të navigimit ofron informacion të drejtpërdrejtë të trafikut dhe sinjalizime për kamerën e radarit**, motin dhe të dhënat POI.

Duke u lidhur me telefonin tuaj, makinën tuaj dhe ju.

Me shumë teknologji inteligjente si ekrani i ri me prekje dhe 5 vjet aplikacion falas të shërbimit Bluelink®, i30 i ri ju mban lehtësisht të lidhur në çdo udhëtim. Bluelink ofron ndërveprim pa probleme me njohjen e zërit në internet dhe një aplikacion smartphone për të kontrolluar makinën tuaj. Shërbimet Hyundai LIVE ju ofrojnë informacione në kohë reale për trafikun, parkimin, motin dhe POI.

Apple CarPlay™ dhe Android Auto™.

Apple CarPlay™ dhe Android Auto™.

I30 i ri është i pajtueshëm me Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, kështu që mund të ndizni telefonin inteligjent dhe të pasqyroni aplikacionet tuaja të preferuara në ekranin e madh me prekje.

Shërbimet e lidhura Bluelink®.

Kontrolloni makinën tuaj nga smartphone ose me zërin tuaj. Shërbimet e lidhura Bluelink® sjellin lidhje pa probleme drejtpërdrejt me i30-in e ri me njohjen e zërit në internet dhe një sërë veçorish për ta bërë drejtimin edhe më të rehatshëm.

Informacioni i drejtpërdrejtë i çmimit të karburantit.

Informacioni i drejtpërdrejtë i çmimit të karburantit.

Gjeni karburantin shpejt dhe me një çmim të mirë - informacioni i mbulimit të stacionit të benzinës ofron informacionin aktual të çmimit të karburantit, si dhe vendndodhjen dhe përditësohet vazhdimisht - thjesht prekni ekranin për të futur zgjedhjen tuaj si destinacion.

Drejtimi i lidhur.

Drejtimi i lidhur.

Shijoni parashikime më të sakta të trafikut, kohë më të saktë të mbërritjes dhe llogaritje më të besueshme të rrugës të ofruara nga serveri i ri Hyundai Cloud.

Lundrimi i miljes së fundit.

Lundrimi i miljes së fundit.

Mund t'ju duhet të parkoni makinën tuaj përpara se të arrini në destinacionin tuaj përfundimtar. Kaloni navigimin në aplikacionin Bluelink dhe shkoni atje duke përdorur realitetin e shtuar.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 1.7MB Broshura KONA

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.