Pjesa e jashtme
Përfundimi

Pjesa e jashtme<br>Përfundimi

Strukturues i elektrizuar

Siluetë e optimizuar

Estetika dhe funksionaliteti bashkohen në mënyrë harmonike në siluetën aerodinamike të IONIQ 6. Duke evokuar bukurinë e skalitur në mënyrë natyrale të gurit të lumit me një dizajn siluetë të thjeshtë, aerodinamike dhe sensuale, ky mjet i elektrizuar ofron hapësirë ​​të optimizuar dhe standarde të reja që janë në krye të epokës të lëvizshmërisë së automjeteve elektrike.

Ndriçoni të ardhmen elektrike.

Dritat me piksele parametrike

Ndriçoni të ardhmen me dizajnin e pikselit parametrik të nënshkrimit të IONIQ. I aplikuar në mbi 700 pjesë, duke përfshirë fenerët, dritat e kombinuara të pasme dhe sensorët e poshtëm të përparmë, ky dizajn ka evoluar dhe integruar për të përforcuar identitetin e markës së IONIQ 6. I implementuar në çdo model IONIQ, pikselët parametrikë bashkojnë dixhitalin dhe analogun, duke lidhur gjeneratat e të ardhmes elektrike..

Bukuria e transparencës

Bukuria e transparencës

Materiale transparente

IONIQ 6 është realizimi i siluetës së ëndrrave tona, i formuar me tekstura transparente si xhami që reflektojnë në mënyrë perfekte dritën. Atributet funksionale, ndijore dhe emocionale të transparencës theksohen në spoilerin e pasmë IONIQ 6, antenën e sipërme, kamerën DSM, veshjet mbrojtëse, xhepin e derës dhe mbulesën e poshtme të konzollës, gjë që thekson më tej përshtypjen e hapësirës dhe unike.

Antenë në pjesën e sipërme

Antenë në pjesën e sipërme

Pasqyrë dixhitale anësore (kamerë DSM)

Pasqyrë dixhitale anësore (kamerë DSM)

Lidhja me një dimension të ri

Lidhja me një dimension të ri

Stema e re e Hyundai

Duke simbolizuar fillimin e një epoke të re, emblema e re Hyundai u prezantua për herë të parë në IONIQ 6.

Elegante dhe funksionale

Elegante dhe funksionale

Dorezat e dyerve

Dorezat e dyerve me tërheqje automatike të dizajnuara për të rrumbullakosur sipërfaqen dhe për të përmirësuar efikasitetin dhe sigurinë aerodinamike.

Pjesa e brendshme
Hapësirë personale inteligjente

Pjesa e brendshme<br>Hapësirë personale inteligjente

Krijoni kabinën tuaj.

Zgjidhni një nga 2 kombinimet e ngjyrave të brendshme.

Një strehë në formën e një kabine

Hapësirë e optimizuar

Brendësia në formë kabine e IONIQ 6 ofron një hapësirë ​​personale të zgjuar mbi goma, duke shërbyer si një hapësirë ​​personale e mbushur me karakteristika praktike dhe materiale të qëndrueshme që lehtësojnë një lëvizje të zgjuar, miqësore me mjedisin dhe përvojë të stilit të jetesës.

Krijoni një ambient të ndriçuar sipas shijes personale.

Ndriçim ambienti me dy ngjyra

Rregulloni ndriçimin e ambientit të brendshëm me ndriçimin ambiental me dy ngjyra për IONIQ 6. Zgjidhni nga 64 kombinime ngjyrash për pjesën e sipërme dhe të poshtme për të marrë ndriçimin sipas disponimit tuaj. Pasuroni përvojën tuaj të drejtimit me efekte psikologjike nga 6 tema me dy ngjyra të rekomanduara nga ekspertët e ngjyrave.

Përqendrimi: Ngjyra intensive për rritjen e ndërgjegjësimit dhe fokusin më të mirë.

Momenti krijues: Lërini ngjyrat sensuale t'ju frymëzojnë.

Gjeni paqen dhe harmoninë në ngjyrat e natyrës.

Meditim: Krijoni një atmosferë me ngjyra të thella për thellësinë e mendimit.

Relaksimi i mendjes: Ngjyra të buta për të lehtësuar stresin dhe ankthin.

Ditë e bukur: Ngrini humorin me ngjyra të theksuara dhe të gjalla.

Kur ndriçimi përputhet me shpejtësinë

Ndriçim me shpejtësi

Ndriçimi sinkronizohet me shpejtësinë. Intensiteti i ndriçimit të përparmë të kabinës ndryshon nga 10% në 30 km/h në 100% në 100 km/h.* Ndjeni shpejtësinë në bazë të intensitetit të dritës.

*Ndriçimi i sinkronizuar me shpejtësi kur aktivizohet ekziston vetëm në rreshtin e parë të sediljeve, me kusht që niveli i ndriçimit në ekranin me prekje të informacionit argëtues të jetë vendosur në 100%.

Personalizoni dhe optimizoni hapësirën tuaj.

Hapësira e magazinimit në automjet

Bëhuni rehat në një ambient të gjithanshëm me hapësirë ​​ruajtëse efikase dhe bujare.

Dyert e holla pa butona ofrojnë hapësirë ​​maksimale, një kuti dorezash rrëshqitëse si sirtar ofron hapësirë ​​të madhe dhe tastiera qendrore e hapur dhe me dizajn të gjerë lejon hapësirë ​​të specializuar për rehati të shtuar.

Dyer të holla pa butona

Konzola qendrore e ngjashme me urën

Ndarje dorezash rrëshqitëse

Multifunksionalitet i gjithanshëm

Konzola qendrore e ngjashme me urën

Përmirësoni përvojën në makinë duke personalizuar hapësirën. Konzola qendrore rregullohet lehtësisht për pushim, punë, dhe ju lejon të shijoni stilin e jetës tuaj në lëvizje.

Zgjat këmbët

Hapësirë e optimizuar

Ju me të vërtetë po e shtrini veten. Sepse ti mundesh.

Platforma e dedikuar E-GMP (Platforma Elektrike Globale Modulare) me dysheme të sheshtë IONIQ 6 i bën elementët modularë dhe maksimizon hapësirën e brendshme për vozitje, jetesë dhe lojëra, duke ofruar rehati maksimale.

Qëndrueshmëria
Dëshira jonë për qëndrueshmëri

Qëndrueshmëria<br>Dëshira jonë për qëndrueshmëri

Përgjegjës për mjedisin

Materiale të qëndrueshme

Në përputhje me vizionin e dallueshmërisë etike të IONIQ 6 dhe të frymëzuar nga konsumatorët e sotëm të ndërgjegjshëm për mjedisin, materiale të ndryshme të qëndrueshme janë aplikuar në pjesën e jashtme dhe të brendshme të IONIQ 6. Në varësi të zgjedhjes së pajisjeve, ato përfshijnë lëkurë të përpunuar eko ( sedilje), pëlhurë PET e ricikluar (sedilje), lëkurë bio TPO (pulti), pëlhurë bio PET (mbështjellje tavani), bojë bio që rrjedh nga vajrat bimore (dyert) dhe një tapet i bërë nga rrjeta peshkimi të ricikluara - kjo e fundit aplikohet në IONIQ markë për herë të parë.

Lëkurë e përpunuar ekologjikisht

Lëkurë e përpunuar ekologjikisht

Lëkura e përpunuar ekologjikisht e trajtuar me ekstrakte bimore dhe e lyer me vaj liri përdoret për ndenjëse dhe pjesë të tjera të brendshme.

Bio-ngjyra

Bio-ngjyra

Sipërfaqe të tilla si panelet e dyerve të brendshme dhe timoni janë të veshura me bio-bojë të bërë nga ekstrakte bimore si fara rap dhe misri.

Tapete me rrjete peshkimi te ricikluara

Tapete me rrjete peshkimi te ricikluara

Fijet e qëndrueshme të bëra nga rrjetat e peshkimit të ricikluara përdoren në tapetet IONIQ 6.

Të gjitha dizajnet, ngjyrat, veçoritë dhe specifikimet në këtë faqe janë paraqitur vetëm për informacion të përgjithshëm të klientit dhe mund të ndryshojnë nga produkti aktual.

Opsionet dhe detajet e automjeteve në këtë faqe interneti mund të ndryshojnë sipas shtetit dhe disa modele automjetesh mund të mos jenë të disponueshme në vendin tuaj.

Të gjitha përshkrimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Lista e çmimeve, karateristikat teknike, broshura

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 5.14MB Broshura IONIQ 6 Hibrid
PDF Dokumenti | 2.15MB Broshura IONIQ 6 Electrike

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.