Prakticiteti
Praktike me mendime

Prakticiteti<br>Praktike me mendime

Ju kurrë nuk jeni vetëm në udhëtim

Dritat e pikave interaktive

IONIQ 6 ju ofron një përvojë të veçantë të ndërveprimit të përdoruesit duke ndriçuar dritat me 4 pika në timon me ngjyra dhe lëvizje të ndryshme për t'ju informuar për gjendjen e automjetit.

Mirë se vini

Njohja e zërit

EV është gati

EV është gati

Dritat e kthimit mbrapa

Dritat e kthimit mbrapa

Modaliteti i drejtimit (eko)

Modaliteti i drejtimit (eko)

Statusi i baterisë

Statusi i baterisë

Dukshmëri e zgjuar gjithmonë

Pasqyrë anësore dixhitale (DSM) dhe panel i integruar DSM

Pasqyrë anësore dixhitale (DSM) dhe panel i integruar DSM

Keni një perspektivë më të gjerë

Keni një perspektivë më të gjerë

Ekran i integruar

Grupi dixhital (12,3 inç TFT LCD) dhe ekrani me prekje info-argëtuese (12,3 inç TFT LCD) janë integruar në një ekran për shikueshmëri më të gjerë me qasje të lehtë në të gjitha informacionet e rëndësishme.

Besoni intuitës suaj

Besoni intuitës suaj

Kuti ingranazhi me lidhje elektrike në kolonën e drejtimit (SBW)

Duke ecur perpara? Ec perpara!

SBW mundëson ndërrimin intuitiv të marsheve duke sinkronizuar drejtimin e udhëtimit me drejtimin e lëvizjes së levës së ndërruesit.

Bashkohuni me argëtimin dixhital.

Portat USB

Ju keni akses të lehtë në deri në 5 porta karikimi USB, duke përfshirë një që mbështet transferimin e të dhënave për pajisje të ndryshme inteligjente.

1 portë e tipit A për transferimin e të dhënave
(në krye të tastierës qendrore)

2 porta të tipit C për karikim
(në hapjet e ventilimit të rreshtit të dytë të sediljeve)

2 porta të tipit C për karikim
(në tastierën qendrore)

Karikim i shpejtë dhe i lehtë me valë

Karikim i shpejtë dhe i lehtë me valë

Sistemi i karikimit me valë

Përshpejtoni karikimin pa tel të telefonit tuaj celular me fuqi të shtuar të karikimit.

Lidhu me pajisjen tënde

Lidhu me pajisjen tënde

Lidhje e shumëfishtë Bluetooth

Lidhni deri në dy pajisje Bluetooth njëkohësisht për të ndryshuar me lehtësi atë me të cilën po komunikoni.

Rehatohuni në pjesën e përparme.

Ndenjëse e rehatshme relaksuese (rreshti i parë)

Vendosni pozicionin më të mirë të sediljes me një prekje dhe shijoni rehati supreme.

Siguria në lëvizje

Siguria në lëvizje

Siguria vjen me dritat inteligjente.

Sistemi inteligjent i dritës së përparme (IFS)

"Funksioni i kontrollit të pjesshëm të rrezeve IFS zbulon automjetet që afrohen dhe parandalon efektin verbues të dritave të gjata në automjete të tjera, ndërsa i siguron shoferit shikueshmëri të qartë."

Perspektivë në të gjitha drejtimet

Perspektivë në të gjitha drejtimet

Monitor i pamjes rrethuese (SVM)

Keni një pamje të gjithanshme për vozitje të qetë, të sigurt dhe parkim. 4 kamerat e përparme, të pasme dhe anësore me kënd të gjerë kapin çdo kënd pa pika qorre.

Të gjitha informacionet janë para jush

Të gjitha informacionet janë para jush

Ekrani kryesor (HUD)

Mbani sytë nga rruga. I gjithë informacioni që ju nevojitet është qartë i dukshëm në xhamin e përparmë, duke ju lejuar të qëndroni të përqendruar për një vozitje të sigurt dhe të lehtë.

7 për sigurinë

7 për sigurinë

7 airbag

7 airbag ofrojnë siguri të shtuar, duke përfshirë një airbag anësor qendror për sediljen e shoferit për të mbrojtur kundër dëmtimeve të kokës të shkaktuara nga përplasjet midis trupave të pasagjerëve.

Qetësojeni mendjen me një sistem të avancuar të ndihmës për shoferin.

Driving Assistant 2 (HDA 2)

Ndihmon në ruajtjen e shpejtësisë dhe distancës së sigurt nga automjeti përpara në qendër të korsisë, madje edhe në rrugë me gjarpërim, ndërkohë që ndizni automatikisht sinjalin e kthesës ndërsa ktheni timonin në drejtimin që dëshironi të ktheni në autostradë.

Asistenti inteligjent i parkimit në distancë 2 (RSPA 2)

Parkim pa stres kur jeni brenda ose jashtë makinës. Automjeti mund të kontrollohet nga distanca duke përdorur çelësin inteligjent për ta lëvizur përpara ose prapa, dhe RSPA 2 ju ndihmon me parkimin vertikal, paralel dhe diagonal duke njohur linjat e parkimit.

Asistent për shmangien e përplasjeve përpara 2 (FCA 2)

Ai ju paralajmëron dhe frenon sa herë që është e nevojshme nëse parashikon një përplasje me automjete që kalojnë, këmbësorë dhe biçikleta. FCA 2 frenon automatikisht kur një përplasje është e afërt nga e majta ose e djathta në një kryqëzim, ose rregullon timonin për të shmangur një përplasje kur ndërron korsinë.

Asistent për shmangien e përplasjeve në pika të verbër (BCA)

Ai zbulon automjetet në pikat e verbëra nga pjesa e pasme dhe parandalon rrezikun e përplasjes gjatë ndërrimit të korsisë ose daljes nga hapësirat paralele të parkimit, duke dhënë një paralajmërim dhe duke aktivizuar frenimin automatik.

ANdihma për shmangien e përplasjeve në trafikun e pasmë (RCCA)

Ai ju paralajmëron nëse zbulon rrezikun e një përplasjeje kur automjetet afrohen nga ana kur kthehen mbrapa dhe frenon automatikisht kur një përplasje bëhet e pashmangshme.

Asistent parkimi në të kundërt (PCA)

Ai ju paralajmëron nëse zbulohet një përplasje e mundshme me pengesa dhe këmbësorë nga pas gjatë kthimit mbrapa dhe frenon automatikisht kur një përplasje bëhet e pashmangshme.

Asistent i mirëmbajtjes së korsisë (LKA)

Parandalon daljen e paqëllimshme nga korsia duke ndjekur linjat rrugore me kamerën e përparme. Ai siguron paralajmërim dhe ndihmon automatikisht drejtimin për t'ju kthyer pa probleme në korsi.

Stop & Go Smart Cruise Control (SCC me S&G)

Ruan distancën e caktuar me automjetin përpara duke kontrolluar automatikisht shpejtësinë deri në kufirin e paracaktuar. Distanca e caktuar ruhet gjithashtu në trafikun 'stop and go'.

Kontrolli inteligjent i lundrimit i bazuar në navigim (NSCC)

Kur vozitni në autostrada me kontrollin inteligjent të lundrimit, shpejtësia mund të rregullohet për të vlerësuar zonën e shpejtësisë së sigurt, sipas kthesave, fikjeve ose ndezjeve të autostradës bazuar në sistemin e navigimit për ngarje më të sigurt.

Asistent inteligjent i kufirit të shpejtësisë (ISLA)

Kontroll inteligjent i shpejtësisë. Kur aktivizohet, ai njeh shenjat e kufirit të shpejtësisë në rrugë dhe rregullon shpejtësinë e automjetit që të përputhet me kufirin e shpejtësisë.

Të gjitha dizajnet, ngjyrat, veçoritë dhe specifikimet në këtë faqe janë paraqitur vetëm për informacion të përgjithshëm të klientit dhe mund të ndryshojnë nga produkti aktual.

Opsionet dhe detajet e automjeteve në këtë faqe interneti mund të ndryshojnë sipas shtetit dhe disa modele automjetesh mund të mos jenë të disponueshme në vendin tuaj.

Të gjitha përshkrimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Asnjë funksion i asistentëve të sigurisë nuk mund të zëvendësojë drejtimin e përgjegjshëm dhe të sigurt të shoferit.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 5.14MB Broshura IONIQ 6 Hibrid
PDF Dokumenti | 2.15MB Broshura IONIQ 6 Electrike

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.