Performanca EV
Gjithmonë e elektrizuar

Performanca EV<br> Gjithmonë e elektrizuar

Udhëto pa stres

Udhëtoni 614 km* me një karikim të vetëm, duke nisur me siguri vozitjen në distanca të gjata.

614 km

Gama maksimale e lëvizjes është 614 km

18 min

Koha e karikimit** nga 10% në 80% me karikim ultra të shpejtë

 

Vozitje dinamike

Përjetoni drejtimin dinamik me një shpejtësi maksimale prej 185 km/h dhe përshpejtim të fortë që arrin 100 km/h në 5,1 sekonda.

5.1 s

Koha për të arritur shpejtësinë nga 0 në 100 km/h

185 km/h

Shpejtësia maksimale

* Vlerësimi WLTP, bateri 77,4 kWh, 2WD, rrota 18 inç

** 10% deri në 80% në 18 minuta bazohet në karikimin e baterisë në një temperaturë prej 25°C. Koha e karikimit mund të jetë më e gjatë në temperatura më të larta dhe më të ulëta.

Ky është udhëtimi juaj, ne thjesht ju lejojmë ta zgjidhni atë

Akordim i Performancës EV

Gjeni harmoninë e përsosur që i përshtatet stilit tuaj personal të drejtimit.

Rregulloni performancën e automjetit dhe mënyrën e drejtimit sipas ndjeshmërisë suaj.

* Rregullimi i performancës së EV: Rregulloni fuqinë dhe drejtimin.

Shijoni tingujt e vërtetë të drejtimit

Dizajni i zërit aktiv elektrik (e-ASD)

Përmirësoni përvojën tuaj të drejtimit me Hyundai Virtual Sounds për EV.

Shijoni 3 nivele të volumit për t'u zhytur në një përvojë më të plotë drejtimi.

Ngarkimi
Ngarkuar dhe gati për të shkuar

Ngarkimi<br>Ngarkuar dhe gati për të shkuar

Disponueshmëria e energjisë elektrike

Automjet karikues (V2L)

V2L është një veçori inovative e IONIQ 6 që ju lejon të lidhni pajisjet dhe pajisjet elektrike me një prizë brenda ose jashtë makinës suaj. Energjia elektrike e përbashkët (230V/120V) ofrohet brenda dhe jashtë, dhe mund të përdorni 3,6 kVA për pajisjet 230 V dhe 1,9 kVA për pajisjet 120 V.

Një udhëtim pa stres në çdo destinacion

400V/800V Karikim ultra i shpejtë

Me sistemin ultra të shpejtë të baterisë 800V, mund të karikoni nga 10% në 80% kapacitet në më pak se 18 minuta.

Ndaloni të karikoni një herë, vozitni vazhdimisht

Merrni më shumë rreze me një bateri të përmirësuar.

Nga bateria standarde efikase te bateria e madhe me rreze të gjatë, shpejtësia maksimale është e njëjtë - 185 km/h.

Gama e gjatë:
Bateri 77.4 kWh

Gama standarde:
Bateri 53.0 kWh

Me katër goma

Për përshpejtim sportiv dhe karikim të shpejtë. Një stacion DC 350 kW kërkon 18 minuta për t'u ngarkuar nga 10% në 80%, ndërsa një stacion DC 50 kW kërkon 66 minuta. Ndjeni fuqinë e shpejtësisë në sekonda, nga 0 në 100 km/h në 5,1 sekonda dhe nga 80 në 120 km/h në 3,4 sekonda.

Efikasiteti i energjisë në maksimumin e tij. Me një sistem baterie 800 V, një stacioni DC 350 kW kërkon 18 minuta për t'u ngarkuar nga 10% në 80% me një distancë prej 92 km** në 5 minuta karikim, dhe një stacion 50 kW DC kërkon 58 minuta për të karikuar 10% deri në 80%.

Përshpejtimin nga 0 në 100 km/h për 8,8 sekonda dhe nga 80 në 120 km/h për 7 sekonda.

Me dy goma

Mbuloni me lehtësi distanca të gjata. Një stacion DC 350 kW kërkon 18 minuta për t'u karikuar nga 10% në 80% me një distancë prej 131 km* në 5 minuta karikim dhe një stacioni 50 kW DC kërkon 66 minuta për t'u ngarkuar nga 10% në 80%. Përshpejtimin nga 0 në 100 km/h për 7,4 sekonda dhe nga 80 në 120 km/h për 4,6 sekonda.

*, ** bazuar në standardet WLTP

Të gjitha dizajnet, ngjyrat, veçoritë dhe specifikimet në këtë faqe janë paraqitur vetëm për informacion të përgjithshëm të klientit dhe mund të ndryshojnë nga produkti aktual.

Opsionet dhe detajet e automjeteve në këtë faqe interneti mund të ndryshojnë sipas shtetit dhe disa modele automjetesh mund të mos jenë të disponueshme në vendin tuaj.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 5.14MB Broshura IONIQ 6 Hibrid
PDF Dokumenti | 2.15MB Broshura IONIQ 6 Electrike

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.