E ardhmja për të cilën nuk duhet të prisni më.

Është këtu. Tani. KONA Elektrike e re, elegante dhe e sofistikuar ka një dizajn të përparuar, teknologji bashkohore dhe diapazon ngarje deri në 484 km (1) me një karikim të vetëm. Dhe falë kohës së shkurtuar të prurjes në Evropë, ngarja elektrike kurrë nuk ka qenë më e lehtë.

E ardhmja për të cilën nuk duhet të prisni më.

Zbuloni KONEN Elektrike të re.

Ne në Hyundai jemi nxitur nga krijimi i progresit për njerëzimin që na orienton drejt bërjes së automjeteve që shkojnë më tej dhe duken më mire sikurse Kona Elektrike e cila me dizajnin e saj është marramendëse dhe ka një larmi SUV-i. Shikoni nga afër këtë makinë të veçantë elektrike. 

Dinamikë sportive drejtimi. Diapazoni impresiv ngarje.

Askush kurrë nuk ka thënë se ngarja elektrike duhet të jetë e mërzitshme. Përjetoni përshpejtimin sportive elektrike që shkon deri 484 km me një karikim të vetëm.

Dizajn i ri i elektrifikuar.

Më elegante dhe e rafinuar, dizajni i ri i jashtëm tërheq vëmendjen me format e tij të këndshme, me ndriçimin e ri LED dhe detajet sportive dhe thekson karakterin e fortë të ADN-së së Hyundai SUV.
Kabinë e teknologjisë së lartë.

 

Kabinë e teknologjisë së lartë.

Kombinimi i panelit të instrumenteve plotësisht dixhital 10,25 ”dhe ekranit qendror me prekje 10,25" i jep kabinës një pamje të teknologjisë së lartë, ndërsa ju ofrojnë shikueshmëri dhe kontroll maksimal.

Çfarë është makina elektrike?

Automjetet plotësisht elektrike si Konat Electrike nuk përdorin karburant të djegshëm dhe nuk emetojnë (nxjerrin) gjatë udhëtimit. Janë ulur shpenzimet  e mirëmbajtjes së kushtueshme sepse nuk ka kuti të ndërrimit të shpejtësisë, rritje të shpejtësisë jashtë linjës falë momentit të rrotullimit prej 395 Nm. Ky përshpejtim i butë dhe i shpejtë e bën atë dinamik dhe emocionues për ngarje e udhëtim.

Çfarë është makina elektrike?

Siguri e përmirësuar.

Me sistemet tona më të Avancuara të Ndihmës Hyundai SmartSense ndaj Drejtuesit mund të përftoni funksionet më moderne të sigurisë dhe të drejtimit për më shumë qetësi.

Ndërlidhja më bashkokore.

Bluelink® ju mundëson që të kontrolloni makinën tuaj me telefonin ose zërin tuaj. Shërbimet Hyundai LIVE ofrojnë informacion mbi trafikun dhe parkimin, si dhe shumë më tepër se kjo. 

Garanci 5 vjeçare me kilometrazh të pakufizuar

Ashtu si të gjitha makinat e tjera Hyundai, KONA Electrike e re është prodhuar sipas standardeve më të larta të mundshme të cilësisë. Edhe ne e mbështesim këtë cilësi me një garanci 5 vjeçare dhe me kilometrazh të pakufizuar, kështu që ju të mund të shijoni gjërat që doni në jetë pa u shqetësuar për makinat. Krahas kësaj, bateria polimere litiumo - jonike me performancë të lartë është e mbrojtur me garanci 8-vjeçare ose 160,000 km, cilado që vjen e para. Gëzoni në qetësinë që ju ofron garancia më e mirë - standard.

5 vite garanci me kilometrazh të pakufizuar.

8 vjet garanci ndaj baterisë.

Garanci 5 vjeçare me kilometrazh të pakufizuar

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.