Thjeshtësi e guximshme

Thjeshtësi e guximshme

Vëllimi dhe karakteri i dallueshëm

Përsosje. Më e mprehtë . Më e madhe.

Më e gjatë. Më e gjerë. Më shumë. KONA i qëndron besnik natyrës së tij SUV me përmasa të bollshme. Në të njëjtën kohë, një vijë e mprehtë kromi ndjek konturin që lidh vijën poshtë dritares me spoilerin, gjë që i jep një pamje më të mprehtë.

 

Dizajn futuristik i pikseluar, që rrjedh nga EV

Dizajn futuristik i pikseluar, që rrjedh nga EV

Një dritë e vazhdueshme horizontale me piksel (DRL) shtrihet në të gjithë pjesën e përparme dhe të pasme duke krijuar një pamje unike, futuriste. Përveç kësaj, llamba e ndalimit me montim të lartë (HMSL) përzihet pa probleme me shiritat e spoilerit të kromit saten - duke ia shtuar karakterit të veçantë të KONA-s.

Pjesa e brendshme
Prostor usmeren na vozača

Hapësira e fokusuar te shoferi

Pjesa e brendshme<br>Prostor usmeren na vozača

Shihni foton më të madhe

Ekran panoramik

Ekrani panoramik - një ekran i integruar i përbërë nga dy ekrane 12,3 inç secili ofron qasje të lehtë në informacionin bazë, ndërsa rregullimi horizontal "lundrues" i jep brendësisë së makinës një përshtypje elegante dhe të gjerë.

Jepini vetes hapësirë

Sedilje me dizajn të hollë.
Vendet më të holla lejojnë më shumë hapësirë në kabinë.

Vendoseni stilin tuaj të jetesës Brenda në makinë.

Hapësira maksimale e bagazhit

Optimizoni hapësirën e ruajtjes në makinë sipas nevojave tuaja.
Struktura e konsolës së thellë dhe e hapur ofron shumë hapësirë për të ngarkuar sende të gjata, mbajtëset rrotulluese të filxhanëve dalin jashtë kur nevojitet dhe zona më e madhe e ngarkesës ofron hapësirë shtesë për bagazhin tuaj.

Magazinimi i makinave

Mbajtëse filxhani rrotulluese

Hapësira maksimale e bagazhit

Më shumë hapësirë në kabinën përpara dhe mbrapa.

Hapësirë e optimizuar.

Shijoni brendësinë e bollshme, e cila tani është më e gjerë dhe më e lartë.

Më shumë hapësirë në kabinën përpara dhe mbrapa.

Asgjë nuk ju pengon

Dyshemeja e sheshtë, hapësirë e brendshme më e madhe

Tuneli qendror është hequr, gjë që u lë më shumë hapësirë ​​këmbëve.

Asgjë nuk ju pengon

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 0.71MB Broshura KONA e re 2023

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.