Një përvojë e elektrizuar

490 km - Gama maksimale e vozitjes është mbi 490 km*
43 min - Koha e karikimit** nga 10% në 80% me karikim të shpejtë
7,9 s - Koha për të arritur shpejtësinë nga 0 në 100 km/h
172 km/h - Shpejtësia më e lartë
Udhëtoni me një karikim të vetëm prej 43 minutash - i shkëlqyeshëm për udhëtime të gjata.
*Bateri e vlerësuar me WTLP, 65,4 kWh, 2WD, rrota 17 inç.
*Të dhënat e rrezes tërësisht elektrike nuk janë përfundimtare.
*Disponueshmëria e veçorive specifike mund të ndryshojë në varësi të tregut rajonal dhe kushteve të drejtimit.
** Koha e karikimit mund të zgjatet në temperatura më të larta dhe më të ulëta..

Një përvojë e elektrizuar

Karikimi i shpejtë në lëvizje

Ngarkimi

Karikimi i shpejtë në lëvizje

Temperatura optimale për fillimin e udhëtimit

Funksioni i para-kondicionimit të baterisë

Kondicionimi paraprak i baterisë e ngroh paketën e baterisë së EV-së tuaj në temperaturën e duhur në mënyrë që të mund të karikohet shpejt dhe në mënyrë të sigurt, ndërkohë që siguron që voltazhi të mbetet brenda niveleve optimale.

Temperatura optimale për fillimin e udhëtimit

Jini gjithmonë të karikuar plotësisht.

VV Vehicle-to-charge (V2L) – Ofron energji elektrike për çdo gjë (110V/220V etj.)

I mbushur me energji shtesë. Teknologjia Vehicle-to-Charge (V2L) lejon që EV-ja juaj të përdoret si burim energjie për të ngarkuar njëkohësisht pajisje, pajisje ose pajisje të ndryshme elektrike, edhe kur automjeti është i fikur.

Lidhje superiore

Shërbimet e makinave të lidhura në Bluelink®.

KONA Electric kërkon vetëm 43 minuta për të karikuar nga 10 në 80% në një stacion karikimi 100 kW DC. Përveç kësaj, para, gjatë dhe pas vozitjes, Bluelink® ju mban të lidhur me makinën tuaj. Përdorni aplikacionin Bluelink® smartphone ose ekranin me prekje për të kontrolluar statusin e karikimit ose shërbimet e krijuara për ta bërë drejtimin më të sigurt, më të lehtë dhe më argëtues. (Veçoritë dhe disponueshmëria e aplikacionit mund të ndryshojnë sipas rajonit.)

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 0.71MB Broshura KONA e re 2023

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.