I qetë dhe i qëndrueshëm

Motorri Smartstream benzine 1.6 turbo

198 Fuqia maksimale HP/6000 rpm

27,0 Çift rrotullues maksimal kgf·m/1600~4500 rpm

Motorri Smartstream benzine 2.0

149 Fuqia maksimale HP/6200 rpm

18.3 Çift rrotullues maksimal kgf·m/4500 rpm

Shijoni një përvojë të rehatshme drejtimi me KONA

* Disponueshmëria e funksioneve specifike mund të ndryshojë në varësi të tregut rajonal dhe kushteve të drejtimit.

 

I qetë dhe i qëndrueshëm

Pa të meta guxim

Zbuloni dizajnin ikonik të KONA-s krejtësisht të re

Dizajn futuristik dhe i guximshëm, i ndriçuar nga drita horizontale pa probleme. 
Ekrani panoramik dhe pjesa e brendshme e bollshme ofrojnë më shumë hapësirë rreth shoferit.

Pa të meta guxim

Dizajni i përparëm

Fenerët plotësisht LED

Drita ndihmëse e frenave e integruar në spoiler, dritat horizontale LED të pasme, dritat e frenave LED, treguesit e drejtimit LED

Pjesa e brendshme e drejtuar në shoferi

Mjaft hapësirë për pasagjerë

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 0.71MB Broshura KONA e re 2023

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.