I zgjuar dhe i fuqishëm

Fuqia inteligjente e derës së pasme

Kam nevojë për ndihmë? Uluni dhe prisni që të hapet. Ju vendosni se sa hapet.
Smart Power Tailgate është një derë e pasme inteligjente me hapje automatike dhe rregullim të lartësisë pa duar.
Ato hapen pasi zbulojnë çelësin inteligjent pranë shpinës për 3 sekonda.

 

Rehati maksimale

Sedilja e shoferit me funksion relaksimi

Rehati maksimaleSediljet e përparme më të holla tani ju lejojnë të relaksoheni me stil.

Anojini ato në këndin optimal për një përvojë më të këndshme dhe komode në makinë

Një ndenjëse e rehatshme për t'u çlodhur në rreshtin e parë.

Kënaqësitë e fshehura

Ju jeni të mirëpritur. Ne kujdesemi për ju pa e vënë re.

Trungu i përparmë (Frunk)

Trungu i përparmë (Frunk)

Një surprizë e këndshme ju pret në bagazhin e përparmë - hapësirë ​​shtesë ruajtëse, kujt i nevojitet.

Pas goditjes me bateri të tensionit të lartë

Pas goditjes me bateri të tensionit të lartë

Sistemi i pas-fryrjes aktivizon ventilatorin pasi motori është fikur për një kohë të paracaktuar për të tharë kondensimin e mbetur dhe për të reduktuar aromat e pakëndshme.

Përmirësoni përvojën tuaj

Përmirësoni përvojën tuaj

Sistemi Audio Premium Bose

Zhyt veten në një përvojë të pasur zëri të mundësuar nga një sistem zëri premium BOSE me 8 altoparlantë dhe një përforcues të jashtëm

Siguria
Ne jemi pas jush.

Siguria <br>Ne jemi pas jush.

Jini të vetëdijshëm për rrethanat tuaja

Monitor i pamjes rrethuese (SVM) / Monitor i pikave të verbër (BVM)

Keni një pamje të gjithanshme për një eksperiencë më të sigurt drejtimi dhe parkimi. 3 kamera me kënd të gjerë në pjesën e përparme, të pasme dhe anësore kapin çdo kënd pa lënë pika qorre.

Ne ndërrojmë marshin shpejt

Kambio P Auto

Për sigurinë tuaj, kur dera hapet, pavarësisht nëse motori është i ndezur apo i fikur,
Transmisioni do të zhvendoset automatikisht në P, duke parandaluar lëvizjen e rrotave.

Ne ndërrojmë marshin shpejt

Mbaje koken lartë

Ekrani kryesor (HUD)

Mbani sytë nga rruga. I gjithë informacioni që ju nevojitet projektohet në xhamin e përparmë, duke ju lejuar të mbani fokusin në drejtimin e automjetit.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 0.71MB Broshura KONA e re 2023

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.