Ti e stilon

Ti e stilon

Me kombinim të linjave të skalitura dhe skajeve elegante është shprehur qartë çdo kënd i Kone. Çatia e saj dyngjyrëshe dhe pasqyrat e jashtme ju mundësojnë gjithashtu që me kombinimin e ngjyrave t’i vini asaj vulën e stilit tuaj personal. Guxoni të jeni ndryshe!

Ti i jep dritë

Ti i jep dritë

Ndonjëherë është mirë të shkosh në një drejtim të ri sikurse edhe Kona. Në pjesën e përparme të automjetit, dizenjimi i dritave (fenerë) të dyfishta me dritat LED të ditës krijon një pamje të veçantë të pjesës së përparme. 

Eksloroni botën e Kona

Eksloroni botën e Kona

Stili instiktiv pasqyrohet në në atë që të jeni qëllimisht vetvetja. Si Kona.

Ekran head-up (HUD)

Ekran head-up (HUD)

Ekrani krejtësisht i ri Head-up (HUD) me të cilin është pajisur Kona tregon imazhin në panel qelqi të vendosur prapa panelit të instrumenteve, në rrafshin e syve të shoferit. Informacionet e rëndësishme, sikurse është shpejtësia, lundrimi dhe sinjalet paralajmëruese, bëhen kështu edhe më të dukshme dhe mundësojnë që shoferi të mos largojë pamjen nga rruga.

Mundësi lidhje

Mundësi lidhje

Kona ju ofron lehtësinë e lidhjes që të gjithë presin dhe me ndihmën e teknologjisë inovative e bën jetën shumë më të lehtë. Ekrani me diagonale 8" me prekje (touch)  ofron të gjitha opsionet në pëllëmbën e dorës dhe i bën ato lehtësisht të arritshme.

Sistemi audio premium

Sistemi audio premium

Sistemi audio KRELL, klasa premium, siguron tingull mahnitës dhe të qartë me cilësi të lartë që eksiton edhe audiofilet më të kërkuar.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.7MB Broshura Kona

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.