Ana e përparme

Ana e përparme

Në pjesën e përparme të automjetit dizajni i dritave (fenerë) të dyfishta me dritat LED të ditës krijon një panoramë të paparë.

I besueshëm dhe unik

Dizajni  ambicioz i jashtëm tërheq vëmendjen me formën e tij të skalitur fort, me dritat elegante LED dhe detajet unike që nxjerrin në pah fuqinë e vërtetë të Hyundai SUV.

I besueshëm dhe unik
Dritat LED

Dritat LED

Pamja unike e mirënjohur e dritave (fenerë) të përparmë me drita ditore modulare LED dhe fenerë të gjerë LED me fenerë me kthim statik të dritave në kthesa dhe me sistem smart të dritave të gjata.

Grila e radiatorit

Grila e radiatorit

Grila kaskadë, simbol i automjeteve Hyundai, është e kombinuar me një dizajn unik të fenerëve përpara për një pamje më të theksuar të pjesës së përparme.

Pjesa anësore

Pjesa anësore

Linjat e skalitura dhe skajet e qarta e dallojnë atë nga të gjitha makinat e tjera në klasën e saj.

Qëndrim i forte

Sipërfaqet e theksuara derdhen në veshje të mirënjohura kontrasti të theksuar, duke vënë në pah modelin ambicioz të SUV.

Qëndrim i forte
Pasqyrat

Pasqyrat

Çatia dyngjyrëshe dhe pasqyrat e jashtme ju mundësojnë që me kombinim të ngjyrave t'i jepni asaj vulën e stilit tuaj personal. 

 

Disqet

Disqet

Janë në  dispozicion për disqe të stilizuara alumini të dimensioneve deri në 18".

Veshja e karocerisë

Veshja e karocerisë

Veshjet unike me kontrast theksojnë dizajnin e fuqishëm SUV të Kones dhe shkrihen në linjat e theksuara të skalitura të karoserisë.

Prapa

Prapa

Dizajni agresiv i theksuar rrit proporcionet e mira të siluetës dinamike.

E theksuar dhe e forte

Dritat e pasme elegante LED, spoileri i pasëm dhe format e skalitura fort krijojnë një pamje unike.

E theksuar dhe e forte
Spoileri i pasëm

Spoileri i pasëm

Në spolerin e pasëm elegant janë të integruara dritat stop LED.

Dritat e pasme LED

Dritat e pasme LED

Dritat e pasme elegante LED në mënyrë unike janë zgjatur drejt anëve dhe në këtë pjesë ndodhet treguesi i kthimit dhe dritat për ecjen (ngarje) prapa.

Pjesa e brendshme

Zbuloni një nivel të jashtëzakonshëm komoditeti me materiale me cilësi shumë të lartë që ju rrethojnë, për një përjetim sensual dhe të arrirë.

Pjesa e brendshme
Karakteristikat e brendësisë

Karakteristikat e brendësisë

Kushtojini vëmendje detajeve që e bëjnë Konën kaq të veçantë.

Ekran dixhital i panelit të instrumenteve

Ekran dixhital i panelit të instrumenteve

I pozicionuar në mënyrë optimale dhe i lexueshëm lehtë, ekrani LCD 4.2 " paraqet informacione të rëndësishme për shoferin, siç janë statusi i funksioneve të sigurisë aktive, konsumi i karburantit, udhëzimet e navigimit, temperatura e jashtme dhe të tjera. 

Pajisje plotësisht e automatizuar për klimatizim

Pajisje plotësisht e automatizuar për klimatizim

Rregullon automatikisht temperaturën e dëshiruar të kabinës për përshtatshmëri më të madhe.

Ekran 8 inch me prekje (touch)

Ekran 8 inch me prekje (touch)

Ekrani 8 " me prekje integron navigimin 3D, median dhe lidhjet.

!Paralajmërimet mbi kontrollet e radarëve nuk janë të disponueshme në të gjitha vendet.

Lista e çmimeve, karateristikat teknike, broshura

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 1.7MB Broshura Kona

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.